EOS review xSunkissed

EOS Pomegranate Raspberry

Ik denk dat ik zeven jaar terug voor het eerst een EOS in handen kreeg en meteen verliefd was. Volgens mij was dat er eentje in smaak Summer Fruit en die is echt helemaal op gegaan. Daarna wilde ik graag een nieuwe, maar ze waren toen niet verkrijgbaar in Nederland en vond het te duur om te via internet te bestellen. Gelukkig zijn deze cuties inmiddels in Nederland te koop en vandaag laat ik jullie kennismaken met de EOS Pomegranate Raspberry .

Er bestonden al meerdere EOS smaakjes, de meeste zijn fruitig maar voor de liefhebber is er ook een mint variant. Mijn voorkeur gaat uit naar de fruitige smaakjes, dus met Pomegranate Raspberry ben ik helemaal blij.

EOS pomegranate xSunkissed

EOS is een lipproduct wat 100% natuurlijk is en 95% biologische lippenbalm bevat. Naast framboos en granaatappel zitten er ook verzorgende ingrediënten in je nieuwe favoriete bolletje. Anti-oxidanten, jojoba-olie, sheabutter en vitamine E zorgen er samen voor dat je lippen mooi en verzorgd zijn.

xSunkissed EOS nieuw

Ik vind EOS fijn om los te gebruiken, maar ik gebruik hem ook graag onder wat uitdrogende lipproducten zoals matte lipsticks. Op dit moment kun je EOS in Nederland alleen bij Douglas krijgen, zowel online als in de winkel. Ze kosten € 5,95 per stuk en je kunt kiezen uit Strawberry Sorbet, Summer Fruit, Sweet Mint, Blueberry Acai en dus de nieuwste Pomegranate Raspberry.

Make sure not to eat it, want ook van deze smaak krijg je de neiging je lippen af te willen likken!

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge