Escada Fashion Fragrances

Ieder jaar komt Escada met een lekkere zomergeur en dit jaar bestaat Escada 20 jaar. Om dit te vieren hebben zij de 3 best verkochte zomergeuren van de afgelopen 20 jaar weer terug gehaald!
De drie geuren die je meteen in de zomerstemming brengen zijn; Rockin’ Rio, Sexy Graffiti en Island Kiss.

De flesjes zijn lekker kleurig. Aan ieder flesje hangen roze lintjes en ook een bedeltje, passend bij de geur.

Island Kiss – is geïnspireerd op de heerlijk lome dagen aan het strand van een Caribisch eiland, waarbij alles mag en niks moet. Het water rolt zachtjes aan op het strand en de zon creëert mooie lichtschakeringen op de oceaan. De strandtent begint vol te stromen, terwijl de DJ een relaxte sfeer neerzet met heerlijke zomerse klanken die passen bij het ritme van de golven. Je geniet van de adembenemende kleurenpracht van de ondergaande zon en de fantastische, ontspannen sfeer. Dit moment staat voor altijd in je geheugen gegrift.

Topnoot:Sinaasappel, passiebloem en mango
Hartnoot:Magnolia en sappige perzik
Basisnoot:Rood fruit gemengd met zwoele houtnoten en muskus

Ik vind dit een lekkere geur, hij is niet super sterk aanwezig, je kunt deze dus rustig overdag dragen. Dit is mijn favoriet van de 3.
___________________________


Sexy Graffiti – is geïnspireerd op het magische zomermoment wanneer de avondzon in New York plaatsmaakt voor een partysfeer vol FUN, waarin spannende cocktails worden geschonken, de juiste muziek wordt gedraaid en mooie mensen hippe clubs bezoeken. De muziek roept de juiste stemming op: het haalt je uit de drukte van de stad en neemt je mee naar verre oorden. Je geniet van deze partysfeer en van het effect van de ondergaande zon op de stad om je heen. Je geeft je helemaal over aan dat zalige gevoel en deze avond zal voor altijd in je geheugen gegrift staan als puur plezier.

Topnoot:Een fruitige combinatie van wilde aardbeien en frambozen met grapefruit en een vleugje munt
Hartnoot:Lelietjes-van-dalen, rode pioenroos en viooltjes
Basisnoot:Kasjmier, vanille en muskus.

Deze geur ruikt zoet, maar toch ook fris. Eigenlijk echt fris& fruitig.
___________________________


Rockin’Rio – is geïnspireerd op de ultieme vakantiecocktail: de piña colada. Denk aan een levendig glamourcafé aan een van de promenades langs het strand van Rio: mooie, gebruinde mensen bewonderen elkaar om hun looks en kleurrijke outfits. Op de achtergrond hoor je zachtjes de bekende Braziliaanse sambaritmes, die luider worden naarmate de avond vordert. De hitte van de dag maakt geleidelijk plaats voor de ware intensiteit van Rio en de belofte van een zomer vervuld van glamour en passie.

Topnoot:Mandarijn en papaja
Hartnoot:Suikerriet en perzik
Basisnoot:Een mix van zacht en crèmeachtig sandelhout en muskus.

Ik vind deze geur een beetje naar ananas ruiken, het is een zachte geur die je altijd kunt dragen.

Nu heb ik bij deze 3 geuren er even een testpanel bij gehaald die bestaat uit mijn goeie vriend Piet en mijn daddy. Want ja, het is stiekem ook wel belangrijk wat de boys van deze parfum vinden toch?! Beide waren ze het erover eens, Rockin’ Rio was de winnaar.
Zelf ga ik echt voor de blauwe Island Kiss. Avondje met vriendinnen? Ga voor blauw! Date met een leuke boy? Ga voor geel!

De Fashion Fragrances van Escada zullen vanaf april verkrijgbaar zijn.
Eau de toilette 50 ml € 50,-
Eau de toilette 100 ml € 66,-

Psssst..Voor €16,- meer heb je gewoon het dubbele aantal ml

Reacties (3)

  1. Sabine beauty

    Ik heb gister de blauwe voor mijn verjaardag gekregen. Ik ben er heel blij mee want hij ruikt super lekker!

  2. beautyforgirls

    Deze zijn echt heerlijk.
    Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge