Essence 10 jaar!

Ons geliefde budgetmerk mag alweer haar 10e verjaardag vieren! Ik was gister samen met nog een paar bloggers uitgenodigd om dit feestje te vieren.

Vanaf 5 uur waren we welkom op de locatie in Amsterdam, onderweg kwam ik Serena van Beautylab tegen, we stonden allebei op hetzelfde punt van ‘En welke kant nu?’. Samen hadden we het meteen gevonden. De rest van de bloggers waren er al. We waren flink voorzien van cupcakes, macaroons, chipjes en ander lekkers.

Eerst kregen we een presentatie over het ontstaan van Essence, 10 jaar geleden. Niemand had vertrouwen in het low-price concept, men was van mening dat je voor het luxe gevoel pijn moest hebben, in je portemonnee dan. Essence wil dat mensen bij hun producten denken van ‘Oh my..! Wat een geweldige mascara, voor maar 2 euro!’

Het team van Essence zette toch door en bij de eerste presentatie was menig pers verbaasd. Het begon met de basic’s voor een make-up zoals mascara, lippenstift en dergelijke. Daarna volgde de nagellak.

Achter Essence staat een heel gemotiveerd team, de producten die ze ontwikkelen moeten ze zelf dragen en proberen. Als dat niet is gebeurd, gaat een product zeker de winkel niet in. Ze willen producten die hun beloftes waarmaken; geen mascara met 25x meer volume. Inmiddels is Essence het grootste low-price make-up merk wereldwijd!

Na deze presentatie kregen we een presentatie over de 6 geuren die ze bedacht hebben voor het 10-jarig jubileum. De geuren waren in een aparte ruimte op een hele originele manier opgesteld, iedere geur had zijn eigen ruimte die de sfeer ademdevan de geur.

Over de geuren komen natuurlijk posts online, maar ik heb nog een aantal mooie Essence producten mee voor een review. Dus stay tuned!

Ik wil nog even de PR meiden bedanken voor de leuke uurtjes en natuurlijk de gezellige mede-bloggers!

Reacties (5)

 1. Anonymous

  Wat een kleurig snoepgoed allemaal, lekkerrrrr

 2. Tim

  Het was erg gezellig! Leuk je ontmoet te hebben :)

 3. Nadiaa

  Vond ik ook, we meeten vast wel weer ergens Lara!

 4. Lara

  Het was erg gezellig! Hoop je snel weer eens ergens te treffen.

 5. Smiling Beauties

  Klinkt als een leuk dagje!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge