Essence blue header xSunkissed

Essence & de famous instagram foto

Wowowowow, volgens mij – gelukkig maar –  is dit nog nooit voorgekomen op xSunkissed; dat er gewoon 20 dagen geen nieuwe artikels online kwamen. Sorry hiervoor, maar het is hoogseizoen en dat betekend flink aan de bak hier in Spanje. Ik baal er echt van dat bloggen er dan gewoon echt niet van komt, maar vandaag heb ik een review van de Essence Blue Bubble di Blue #39!


Op loopafstand van waar ik woon zit een winkel met van alles en nog wat, en daar verkopen ze ook make-up. Wat, voor mij, onbekende merken, maar gelukkig ook Sleek en Essence. Omdat ik mijn koffer flink vol had gepakt was er maar ruimte voor twee nagellakjes en dat is te weinig voor mij. Haha, daarom besloot ik om meteen wat nieuws te kopen van Essence. Mijn oog viel op een heel mooi lichtblauw kleurtje;  Blue Bubble di Blue #39.

Jullie hebben hem al op Instagram voorbij zien komen. Misschien op mijn eigen account en anders wellicht op die van Essence zelf waar mijn foto echt ontzettend veel likes heeft ontvangen. Super leuk!

Blue bubble di blue

 

 

Essence instagram

 

Ik vind dit kleurtje heel mooi, hij is in twee laagjes ook perfect gedekt en klaar om te gaan. Het schap hier in Spanje zag er vrij hetzelfde uit als in Nederland dus ik ga er vanuit dat dit zomerse kleurtje ook in Nederland verkrijgbaar is!

 

Wat vinden jullie van Essence Blue Bubble di Blue?

Reacties (4)

 1. Sara

  Wat onzettend gaaf dat ze je foto een repost hebben gegeven. Het is ook echt een mooie foto van een lekker fris lakje. Tof!
  Sara recently posted….. de ergste ellende moest blijkbaar nog komen.

 2. Manon

  Wat een leuk lakje is dit! erg mooi
  Manon recently posted…Comment on Lipstick by Katie

 3. Mariëlle

  Woow wat een super toffe foto, gaaf dat ze hem delen!!
  Mariëlle recently posted…Mijn nieuwe bikini van Modesa

  1. Nadia

   Ja vond ik ook leuk!
   Nadia recently posted…Essence & de famous instagram foto

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge