Essence Flakies Nagellak Review

In het pakketje wat ik kreeg zat ook een paarse flakies nagellak van Essence. Flakie lakjes worden steeds populairder en je ziet ze steeds vaker terug.
Ik heb nog helemaal geen flakies lak in mijn collectie zitten, dus dit vond ik wel leuk. Nadeel; de flakies waren paars en ik ben niet zo fan van de kleur paars..


Eerst zat ik nog even in twijfel over welke kleur ik het zou lakken en besloot nadat ik wat geswatcht had op mijn nagelwiel dat ik het op zilver het mooist vond.

De bovenste is over zilver, de 2de over een donkerblauwe en de 3de is alleen de flakies lak.

De kleur van de flakies lak is trouwens 01 It’s Purplicious. Ik heb echt wat met namen van nagellak, die van Essence hebben altijd erg orginele namen, net als de lakjes van China Glaze.

Als je lakt op een veegmanier, zoals je een gewone nagellak zou lakken, komen er niet zoveel flakies vanaf, dus daarom drukte ik het kwastje gewoon steeds op mijn nagel tot ik over mijn hele nagels genoeg flakies had. Toen de eerste laag goed droog was heb ik alle nagels nog even bekeken en sommige nagels hebben een 2de laag met flakies gekregen. Ik heb er natuurlijk als finish nog een goeie laag topcoat overheen gesmeerd zodat het goed blijft zitten.

Door alle flakies en de zilvere basis glinsterde het echt enorm, en dat maakte het toch wat moeilijk om een mooie foto te maken.
Ondanks dat ik geen fan ben van paars vind ik mijn nagels wel erg leuk, en ach, zo paars is het ook weer niet, er zitten ook roze flakies in en in combinatie met de zilvere basis is het echt leuk.

Ik vind het echt een leuk effect en de flakies zitten de dagen erna ook nog goed op je nagels, deze lak vind ik dus een aanrader voor de nagellak fan’s.


Deze lak zal verkocht worden bij de Kruidvat en is in meerdere kleurtjes verkrijgbaar.

Reacties (6)

 1. xMarteee

  Leuke lak, maar dit is geen flakie hoor, dit is gewoon glitter :)
  In flakies zitten volgensmij meer een soort van stukjes folie, maar die krijgen/hebben ze blijkbaar ook wel bij essence

 2. Minalher

  Dit zijn trouwens gewoon glitters hoor, geen flakies. Die laatste verkleuren normaal naargelang het licht, van geel / groen / blauw / …

 3. Anonymous

  Ik vind het wel erg leuk staan, disco-fever

 4. Cheyenne

  Oooooh, dat word echt een diewilikhebbennnnn! Zeker dat ik deze ga halen, ik ben gek op paars en ik heb ok wel een zilvere nagellak ergens voor eronder.

  Ik vind je blog heel erg leuk en e schrijft ook vet leuk, heel gezellig haha.
  KUS CHEYENNE

 5. Mariska

  Wat een leuk kleurtje zeg! Erg apart!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge