Essence Lash Growth Serum

Ik heb even getwijfeld of ik hier over zou schrijven, maar heb toch besloten dat ik het doe. Het serum beloofd binnen 30 dagen 25% langere en vollere wimpers. Veel meiden zijn niet zoals mij gezegend met flinke wimpers, dus dan is dit dé uitkomst. Ik heb deze serum eens onderworpen aan een test. Het werkt heel simpel, het is net als een eyeliner. Voor het slapen gaan trek je even een eyelinertje en klaar! De formule zou je wimpers moeten versterken en wimpergroei vanaf de aanzet moeten stimuleren.De eerste keren dat ik het serum opdeed voelde het wel wat prikkerig, dit hoorde ik van meerdere bloggers die het, net als mij, aan het testen waren. Ook was het wat plakkerig, maar als je slaapt doe je toch je ogen dicht, dus dat is niet erg. Na een aantal dagen had ik opeens een klein bultje tussen mijn wimpers, niks om je zorgen over te maken. Alleen later had ik bij mijn andere oog ook 2 van dat soort bultjes. Uiteindelijk ook weer 1 op het eerste oog, dus ben ik na 3 weken gestopt met dit serum. Nadat ik gestopt ben zijn er geen nieuwe bultjes meer gekomen. Aangezien ik nooit last heb van dit soort bultjes, soort mini-puistjes, weet ik eigenlijk zeker dat het kwam door dit serum. Ik heb mijn mede-bloggers ook gevraagd en bij hun hoorde ik verschillende dingen. De 1 was snel gestopt ivm geïrriteerde ogen, maar van een ander hoorde ik dat zij aan haar 4e week was begonnen en nog nergens last van had gehad. Het is dus per persoon verschillend hoe je erop reageert, maar ik vond het wel even een puntje om te bespreken. Overigens zijn mijn wimpers niet langer of voller geworden. Dit serum kost €4,99 en is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Reacties (5)

 1. Nadiaa

  @sal. Het staat ook in het artikel , maar ze zijn niet gegroeid.

 2. Sal.

  En? Zijn je wimpers langer? Of had je het te kort gebruiken om resultaat te zien?

 3. lianne

  ik heb hem ook gehad maar het jeukte!

 4. Amy

  Ik denk niet dat ik dit serum ga kopen…

 5. Lady L.

  Ik geloof niet in dit soort dingen. Zeker niet voor zo’n kleine prijs. Misschien verstopje ja haarzakjes wel gewoon. Kan pijnlijk zijn bij een wimper.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge