Essence Loose powder & Shimmer powder

Essence is 1 van mijn favoriete budget make-up merken. Toen ik laatst langs het schap liep zag ik een loose powder staan. Ik gebruik graag witte loose powders en degene die ik had was bijna op, dus ik besloot hem mee te nemen. Naast de loose powder zag ik een shimmer powder dus die nam ik ook mee. Benieuwd of deze 2 producten aan mijn verwachtingen voldeden, lees snel verder!


Als eerste de Loose Powder, het is een simpel plastic potje. Ziet er niet echt luxe uit, maar voor de prijs maakt dat niet uit. Als de inhoud maar fijn is!

Als je het potje opendraait zie je nog een filter zitten, dit voorkomt dat je product verspild. Als je de deksel erop hebt en hem eventjes ondersteboven houdt, dan opendraait, zit er genoeg om te gebruiken. Op deze manier blijft het product wat je niet gebruikt ook vrij schoon, je raakt het namelijk niet aan met de ‘vieze’ kwast.

Deze All About Matt Loose powder zorgt ervoor dat je gezicht matte wordt. Ik gebruik deze om mijn foundation af te poederen, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook alleen op de T-Zone gebruiken. Laat je niet afschrikken dat dit een witte poeder is, hier zie je namelijk niks van. Op de huid wordt hij eigenlijk een soort doorzichtig, je hoeft hem dus niet af te stemmen op je huidskleur. Mocht je niet zo van losse poeder houden, hij is er ook in een compact versie. In dit potje zit 11 gram en hij kost €2,99.

Dan de Ticket to Paradise Shimmer powder. Dit is wel een compacte poeder, ik vind de gedrukte afbeelding ook zo leuk! Een soort Paradijs bloemen eigenlijk.

Deze gebruik je niet over je hele gezicht, maar op de plekken waar je een highlight wilt hebben. Essence noemt dit een ‘Natuurlijke Glans’. Dit kan op je wenkbrauwbot, het binnenste hoekje van je oog, je jukbeenderen, maar ook je sleutelbenen. Je kunt hem natuurlijk ook op je ooglid gebruiken als oogschaduw. Poeder is gewoon erg veelzijdig!

Beide fijne producten voor fijne prijsjes!

De Ticket To Paradise Shimmer Powder kost ook €2,99.
De producten zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Reacties (4)

 1. Selma

  Dat lijken me hele mooie producten!

 2. Senna

  Ja echt heel mooi is de shimmer!

 3. beautyforgirls

  Ik heb de gouden shimmer powder ook. Echt een prachtige highlighter voor deze zomer. Budget proef.
  Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge