Essence review xSunkissed

Essence make-up

Laatst ontving ik een pakketje met Essence make-up. Omdat het verschillende producten zijn en ik eigenlijk nooit een heel artikel ga wijden aan 1 oogschaduw heb ik gekozen om jullie drie producten tegelijk te laten zien. Een blush, een oogschaduwpalletje en een oogschaduw.
Het eerste product wat ik laat zien is Essence Blush Up!, een blush die bestaat uit twee kleurtjes die in elkaar overlopen. De kleurtjes kun je afzonderlijk gebruiken, maar je kunt ze natuurlijk ook mengen.
Essence Blush up xSunkissedHet is een doorzichtige verpakking van stevig plastic, handig om meteen de kleur te zien en handig omdat hij wel tegen een stootje kan.
Essence Blush swatch xSunkissed
De kleur is vrij heftig, daarom raad ik aan om je kwast zeker even af te tikken om te voorkomen dat je met heftig roze of oranje wangen loopt. Opbouwen gaat makkelijker dan afbouwen in dit geval! Dit is kleur #10 Heat Wave.

Essence 3d review xSunkissed
Als tweede product de oogschaduw met twee kleurtjes, de Essence 3D Eyeshadow. Deze ziet er heel mooi uit! Hij bestaat uit een vlak deel wat een beetje een zalmkleurtje heeft, en een ‘3d-deel’ wat goudbruin van kleur is.
Essence 3D xSunkissed

Essence 3d swatch xSunkissed
Zoals je ziet zijn beide kleuren vol shimmer en wordt de zalmkleur toch wat meer een huidskleur. Zelf vind ik een ooglook met alleen shimmer kleuren niet mooi, maar in combinatie met iets mats kun je hier vast een mooie look mee maken!
Deze variant heet #11 Irresistible Fox-trott.

Essence all about review xSunkissed
Als laatste laat ik jullie het Essence All About Nude palette zien. Hier zitten vijf vrij neutrale kleurtjes in en een wat donkerder kleurtje. Hier kun je prima een naturelle look mee maken, maar door de donkere kleur meer te gebruiken kun je ook een avond look creëren.
Essence all about review xSunkissed

Essence all about Swatch xSunkissed
Zoals je ziet zijn de swatches wel goed, maar zijn het ontzettend lichte kleurtjes. Dat is ook niet zo gek aangezien het palette #01 Nude heet. De oogschaduw voelt zacht aan en je hebt snel genoeg product.

Alle drie de producten vind ik goed en zou ik iemand die niet veel geld aan make-up wil of kan uitgeven zeker aanraden. Zelf gebruik ik ook veel Essence producten terwijl ik ook duurdere make-up heb, dat bewijst het maar eens. Het gaat om kwaliteit.

Prijzen
Essence Blush Up kost € 3,59 voor 8 gram
Essence 3D oogschaduw kost € 2,89 voor 2,8 gram
Essence All About Nude palette kost € 3,59 voor 8,5 gram

Super budget dus!

Eerder deze week liet ik deze mascara van Essence zien, wellicht vind je dat ook leuk om te lezen.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (3)

 1. Maaike

  Mooie producten zitten hier tussen!

 2. Manon

  Leuke producten ik heb de palette ook!
  Manon recently posted…Mijn decoratie op mijn kamer

 3. Kelly

  Leuke producten!
  Kelly recently posted…HTML tips voor Blogger #01.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge