Essence Sunclub

Essence is 1 van mijn favoriete budgetmerken qua make-up. Ik heb al een tijdje 2 producten van de Sun Club lijn van Essence in mijn daily stash zitten. Het leek mij wel tijd om ze eens aan jullie te laten zien.

In de Sun Club collectie van Essence zitten allemaal mooie producten, toch spraken deze 2 producten mij het meest aan. Een mooie bronzer en een oogschaduwpaletje.

Allebei de doosjes zijn vrij simpel, maar de inhoud is mooi. Neem bijvoorbeeld de bronzer. Ik hou ervan als er iets gedaan is aan het uiterlijk van de bronzer zelf, hier is gekozen voor allemaal streepjes. Als je dit gebruikt zie je natuurlijk niet allemaal streepjes, dan wordt het gewoon mooi op je kwast gemengd. Eigenlijk is dit door de streepjes een heel multifunctioneel product, als je een kleine brush pakt kun je hier ook prima een ooglook mee maken, vervolgens neem je een grote kwast om hem als bronzer aan te zetten! Hij pakt wel veel pigment dus voorzichtig aanbrengen. De versie die ik heb heet 02 Miami Heat, hij is er ook voor blondines. Deze bronzer kost €3,50. Deze bronzer is speciaal voor brunettes, en aangezien mijn rode haar meer bruin dan blond is, is deze geschikt voor mijn huid.Ik gebruik deze voornamelijk op mijn jukbeenderen, zijkant van mijn voorhoofd en een snelle veeg over mijn neusbrug voor een sunkissed(.nl) look

Het oogschaduwpalet gebruik ik bijna elke dag, de kleuren kun je gebruiken voor een nude look, maar ook een donkerdere look is goed te doen. Er zitten acht kleuren in, van goud-achtig en perzik tot heel donkerbruin en grijs. In een aantal kleuren zit een subtiele shimmer, sommige zijn meer mat en de goud-achtige is heel erg shimmery.Je hebt hem ook in andere kleurtjes, deze versie is de Glamour To Go Eyeshadow en kleur 02 Long Beach. Het kwastje is, in tegenstelling tot de meeste kwastjes bij paletjes, wel heel bruikbaar. De ene kant is een kwastje, de andere kant een spons applicator, hier kun je heel goed een ooglook mee maken.

Deze swatches zijn allemaal in 1x gezet, zoals je ziet geven ze goed kleur. Fijne pigmentatie. Ook deze kost €3,50. Dit palet heb ik ook gebruikt in dit filmpjeBeide producten zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Reacties (2)

  1. Anne lot

    Prachtige kleure, die staan je mooi met roood haar

  2. just like a lovely fairytale

    het sunclub palette is echt mooi!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge