Essence&Catrice nagellak swatches

Essence en Catrice zijn toch wel mijn 2 favoriete nagellak merken. Budget, goeie kwaliteit én veel kleurtjes! Catrice en Essence hebben beide weer niewe lakjes en ik heb van beide merken 1 lakje om aan jullie te laten zien.


Als eerst de lak van Catrice, dit is een mooie, roze kleur. Just how i like it! De nieuwe collectie hebben andere kwastjes, ze zijn wat breder waardoor je sneller je hele nagel hebt gelakt. Deze nieuwe kwast bevalt mij wel. De kleur dekt in 1 laag voldoende, maar 2 laagjes is net even mooier.

De kleur heet 790 The Pinky And The Brain en kost €2,49.

Het 2e lakje is de Essence Special Effect Topper. Deze vond ik echt helemaal geweldig en was dus ook erg blij toen ik deze kreeg aangezien hij niet overal verkocht word.

In de Special Effect Topper collectie zitten nog meer hele leuke lakjes, dus deze zou ik echt even bekijken als je daar de mogelijkheid voor hebt.

Ik heb deze geprobeerd op de bovenstaande Catrice lak en op een zwarte om te laten zien hoe verschillend hij eruit ziet op verschillende ondergronden.
Op het roze is hij niet zo aanwezig, gewoon wel leuk, verder niet speciaal.

Als je hem op zwart doet, dan wordt hij pas mooi! De kleurtjes veranderen door het licht, groenig, roze, oranje, echt tof. Op de foto is het wat minder mooi dan in het echt. Ik heb ook veel leuke reacties op dit lakje gekregen!
Het lakje heet 08 Night in Vegas en kost €1,79.

Beide worden verkocht in de Kruidvat, het Essence lakje is te koop in filialen met de 2e Essence stelling en Catrice wordt alleen in bepaalde filialen verkocht.

Reacties (3)

 1. Nienke

  Ik vind ze allebei eeecht heel leuk!

 2. beautyforgirls

  Twee hele mooie lakjes.
  Liefs,xxx

 3. marije

  wow die roze is zooo mooi! die ga ik zeker kopen!
  xx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge