essie-retro-revival

Essie Seasonal Collection – Retro Revival

Als mijn favoriete nagellak merk met een nieuwe collectie komt ben ik altijd benieuwd hoe de kleurtjes zijn. Weken terug ontving ik alvast de Retro Revival Seasonal Collection, maar ik vond het nog wat vroeg om die aan jullie te laten zien terwijl het nog bijna zomer was! Nu, eind oktober, en nu de dagen wat donkerder worden besloot ik dat het tijd was om deze collectie aan jullie te showen!

Wat mij als eerst opviel, en ook tegenviel, is dat er twee dezelfde kleurtjes in de verpakking zitten! Dan denk ik ‘Essie, je hebt zoveel mooie kleurtjes, waarom een dubbele?‘ Gemiste kans, want er hadden gewoon 5 mooie kleurtjes in kunnen zitten. Daarna ging ik even researchen of dit zo hoorde of dat dit een foutje is. In het doosje zitten 5 lakjes en de gehele Retro Revival bestaat uit 6 kleurtjes, waarvan ik er dus 4 + 1 dubbel van heb gekregen. Ik denk dus een foutje!

Goed, back to the polish!

De kleurtjes die ik heb ontvangen zijn Sequin Sash, Starry Starry Night, Cabana Boy en Life of the Party. Cabana Boy heb ik stiekem al meerdere keren gedragen omdat ik dit een mooie kleur vind, ik combineer hem zelf meestal met Diamonds van Sally Hansen.

essie-starry-starry-night-xsunkissed

Een mooi blauw kleurtje met zowel blauwe als zilveren glittertjes. Ik draag twee laagjes op de foto.

essie-sequin-sash-xsunkissed

Een beetje een saai lakje vind ik zelf, maar dat is omdat ik mijn eigen nagel niet wil zien door de nagellak. Dit is meer een glittertje voor iemand die geen fel kleurtje wil, of gebruik hem als topcoat! Ik draag ook van deze twee laagjes, omdat ik benieuwd was of er dan een gouden kleurtje zou ontstaan, maar helaas. Meer dan dit wordt het niet.

essie-life-of-the-party-xsunkissed

Deze lijkt een beetje op een andere Essie die ik graag draag, op de foto draag ik twee laagjes. Het is een rode lak met hele fijne gouden glittertjes erin.

essie-cabana-boy-xsunkissed

Cabana Boy is mijn fave in deze collectie! Toch had ik hem niet verwacht in een Seasonal Collection. Een grijs kleurtje vind ik namelijk niet echt feestelijk, maar daarentegen wel stijlvol. Om hem wat feestelijker te maken kun je er natuurlijk een glitterige topcoat overheen doen! Op de foto draag ik drie laagjes omdat ik met twee lagen net wat vale plekjes hier en daar spotte.

De nagellak van Essie kost € 9,99 per flesje.

Welke kleur vinden jullie het mooist?

 

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge