Essie wintercollectie xSunkissed

Essie wintercollectie – Shall we chalet?

Valentijnscollectie, zomercollectie, wintercollectie. Het maakt mij niet uit wat voor collectie, de collecties van Essie maken mij altijd blij. Van de week lag de wintercollectie op de mat, dus ik ben meteen lekker aan het testen gegaan. Ik was nog geen dag thuis uit Spanje of er pronkte alweer een nieuwe Essie op mijn nagels.


Het zijn echt heel verschillende kleurtjes en eerlijk gezegd vind ik het ook niet echt typische winterkleuren, maar dat maakt ze niet minder mooi!
Essie winter 2015 xSunkissedDe collectie bestaat uit twee glitterige lakjes, twee roodtinten en twee lichte kleurtjes. Er zit dus vast iets  voor je tussen.

Essie nagellak xSunkissed
De eerste die ik meteen probeerde was #389 Peak Show, een kleurtje wat net niet wit is omdat er een touch of pink in verwerkt zit. Mijn favoriete lak de afgelopen maanden was Essie Blanc van Essie, maar die is helaas op. Dit is een mooie vervanger! Ik heb deze lak 6 dagen gedragen zonder topcoat en op de zesde dag kwam er pas een kleine chip in. Super toch? Ik draag op de foto 3 laagjes omdat ik hem net niet mooi genoeg vond op sommige nagels met 2 laagjes.

Essie Peak show xSunkissed
Het volgende kleurtje is echt een winterkleurtje vind ik. Een dieprode kleur met de naam #391 Shall we Chalet? Op de foto draag ik twee laagjes.

Shall we chalet Essie xSunkissed
#387 Apres-Chic is een zilveren lak vol glittertjes, eigenlijk dekt hij wel in 1 laag, maar ik vond 2 net iets voller staan. Persoonlijk denk ik dat ik deze nooit voor 10 nagels tegelijk zal gebruiken, ik vind het wel een geschikt lakje om je statement nagel mee te lakken. Zoals je op de foto ziet shined deze lak je tegemoet!

Essie apres-chic xSunkissed
Deze kleur hebben we al voorbij zien komen in de Valentijnscollectie van Essie, maar hij blijft ook wel erg mooi. #390 Altitude Attitude is een roze/rode lak die ook op zijn mooist is in 2 laagjes. Ik heb deze lak ook vaak gedragen.

Altitude Attitude Essie xSunkissed
Het een-na-laatste kleurtje had ik niet verwacht. In de persmailing die ik kreeg leek het een lichtblauw kleurtje, wat in werkelijkheid pastel paars kleurtje bleek! Op de foto draag ik twee laagjes en daarmee dekt deze kleur perfect. Ook al zit hij in de wintercollectie, ik vind het ook een fijn kleurtje voor de lente en zomer! Deze kleur heet #388 Virgin Snow.

Virgin Snow Essie xSunkissed
De laatste kleur leek in eerste instantie zwart, maar ook deze lak had een verassing in petto. De zwarte lak zit namelijk vol met paarse shimmers! #386 Haute Tub is echt een kleurtje voor de feestdagen. Hij zou in principe in 1 laag kunnen in geval van haast, maar een laag extra geeft hem echt het mooiste effect.

Haute tub Essie xSunkissed
De Essie lakjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en kosten € 9,99 per stuk. Essie is een heel fijn merk, de nagellak smeert goed, droogt vrij snel en blijft lang zitten zonder te chippen!

Ben jij klaar voor wintersport in stijl? 

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (4)

 1. Mariëlle

  Ik vind echt dat er hele leuke kleuren tussen zitten!
  Mariëlle recently posted…Review Zoeva cocoa blend palette

  1. Nadia

   Ja, Peak Show is echt mijn favoriet, draag die nu steeds haha.
   Nadia recently posted…Essie wintercollectie – Shall we chalet?

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge