etos review xSunkissed

Etos Primer, Blush & Fixing spray

De Etos heeft laatst alles een flinke update gegeven. Ik ontving een blush, een fixing spray en een primer. Eigenlijk ook een highlighter, maar die is gesneuveld in de post.. Na een aantal dagen testen deel ik vandaag mijn ervaring met jullie!

Het logo kreeg een boost, ze kwamen met de Botanical Boost lijn en daarna ging de gehele make-up lijn op de schop. Dit najaar kwam Etos met een geheel vernieuwde make-up lijn met allemaal vernieuwde en nieuwe producten. In de nieuwe collectie vind je mascara’s, oogschaduw, concealer, blushes, lipproducten en zelfs kwasten! Ik ontving vier make-up producten, waar helaas 1 item de reis niet overleefd heeft. De highlighter die ik ontving is kapot gegaan en ga ik misschien nog pressen, maar nu doet hij helaas dus niet mee in de review.
Etos make-up xSunkissed

Etos blush xSunkissed

 

Etos blush swatch xSunkissed

De Etos blush, fixing spray en primer zijn wel goed binnen gekomen.
Als eerst de blush, ik heb de kleur 05 Wild Sunset ontvangen. Dit is een beetje een koraal kleurtje die op de kwast ook echt goed kleur geeft, dus let op dat je niet te fel aanzet. Voor mij werkt het als ik mijn kwast over de blush haar en dan even een kort veegje op mijn hand zet en vervolgens op mijn gezicht. Je kunt beter opbouwen dan een kleur minderen haha. Zelf draag ik weinig blush, of in ieder geval heel subtiel.

etos primer xSunkissed

Etos primer swatch xSunkissed
Als tweede de Etos primer. Ik gebruik niet standaard een primer, maar soms voor een heftigere look wel. Of als mijn look de hele dag flawless moet blijven zitten. De primer van Etos is een hydrating primer en zorgt ervoor dat de fijne lijntjes en poriën minder zichtbaar zijn onder je foundation. De primer is fijn te verdelen en is gewoon doorzichtig. Hij voelt heerlijk zacht, zoals ik gewend ben van primers. Mijn make-up blijft er ook mooi mee zitten, niet dat het normaal niet goed blijft zitten maar ik denk dat deze primer net wat meer helpt.

Etos fixing spray xSunkissed

Als laatste de Etos make-up fixing spray. Dit is één van mijn favoriete producten. Ik heb er al twee van een ander merk en ik heb er daarvoor al verschillende op gemaakt. Een fixing spray geeft een finishing touch, je poeders etc. worden allemaal gesett zodra je er een fixing spray overheen nevelt. Deze van Etos vind ik erg goed, hij ruikt lekker en vernevelt ontzettend fijn! Geen nat gezicht dus na het sprayen. Alleen doet mijn sprayknop het niet zo heel goed, soms wil ik drukken maar dan doet hij het niet… Of dat aan de verpakking of alleen aan die van mij ligt weet ik niet.

Alle drie de producten vind ik fijn, maar als ik 1 ding moest aanraden is dat zeker de fixing spray!

Prijzen
De blush kost € 3,99 voor 8 gram.
De primer kost € 5,99 voor 20 ml.
De make-up fixing spray kost € 4,99 voor 75ml.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (1)

  1. Mariëlle

    De fixing spray vind ik ook heel fijn, ik moet echt weer eens binnenlopen bij Etos!
    Mariëlle recently posted…Producten op mijn nachtkastje

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge