Etos Wellness scrub

Etos heeft vanaf deze week een eigen wellness-lijn. I love wellness, dus ik was hier erg benieuwd naar. Inmiddels heb ik de scrub ontvangen én uitgeprobeerd, dus lees snel verder om te kijken of je deze scrub nodig hebt voor je wellness moment in de badkamer!

Etos heeft ervoor gekozen om de lijn onder te verdelen in 3 werelden.
A Beautiful You is de wereld van de perfecte verzorging, Inner Calm is de wereld van optimale ontspanning en Your Pure Body is de wereld van de ultieme reiniging.

Elke ‘wereld’ heeft 3 producten waarin de basisgeur centraal staat. Ik heb uit de Inner Calm lijn de Body Scrub.

In jouw wekelijkse, drukke planning ben je soms toe aan een wellness-moment voor jezelf. In de Inner Calm lijn is een combinatie van lavaendel en patchouli de basisgeur. De scrub ruikt wel sterk, maar ik vind dat erg lekker. Hij ruikt echt naar wellness!

De zoutscrub komt in een flinke pot, er zit 250 gram in dus daar kun je wel even mee toe. Mijn pot lekt helaas, dus ik had dat opgeruimd met een doekje en deze over de verwarming gelegd. Toen ik later de avond de verwarming aanzette, dacht ik niet meer aan dat doekje, het gevolg was dat mijn hele huiskamer naar de scrub rook! Zo lekker haha.
Ik weet niet of dat lekken alleen bij mijn pot is of ook bij andere; maar let op waar je hem neerzet en dat hij recht staat.

Er is wel iets wat ik tegen jullie wil zeggen over deze scrub; op de pot staat dat ze je aanraden om de scrub 2-3 keer per week te gebruiken. Maar hou dit beter op 1x per week. De scrub is vrij grof en je huid kan dat niet bijbenen als je die 2-3 keer per week gebruikt. Gebruik deze scrub ook zeker niet op je gezicht en op de gevoelige plekken van je lichaam.

Voordat je de Etos zoutscrub gebruikt moet je even roeren om de olie en het zout weer te mengen. De olie ligt namelijk op de scrub als je deze opent. Deze olie is trouwens olijfolie en die zorgt dat je huid intensief wordt gevoed.

De Etos Inner Calm Scrub kost €6,49.In de Inner Calm lijn zit ook een Body-masker en een Body-olie spray en de prijzen zijn vanaf €4,99.
Vanzelfsprekend, deze lijn is te koop bij Etos.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (3)

  1. Noa en Nienke.

    Lijken me hele fijne producten! Liefs.

  2. Amy

    Ik ben wel benieuwd naar deze lijn, ik kan dat kalmeren wel gebruiken!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge