Telefoon lenzen xSunkissed

Externe lensjes voor je telefoon

Een fototoestel is tegenwoordig bijna overbodig met de kwaliteiten die telefooncamera’s tegenwoordig leveren. Alleen soms mis je toch een effect of een lens die je op een fotocamera wel zou hebben. Tegenwoordig is zelfs daar een oplossing voor, externe clip-on lenzen! Ik ontving er twee, samen met een mooie Supertrash portemonnee en ik laat vandaag aan je zien wat ik ervan vind.

Stiekem wilde ik al een tijdje een selfie-licht voor op mijn telefoon, in de juiste belichting ziet alles er namelijk nog beter uit haha. Toen ik het setje lenzen met een lichtje erin zag wilde ik deze meteen uitproberen! And so I did.

Ik had niet eerder externe lensjes gebruik op mijn telefoon, dus wist nog niet echt wat ik kon verwachten. Natuurlijk hoopte ik wel dat het echt iets zou doen voor mijn foto’s. Toen ik de lensjes ontvangen had heb ik ze dan ook meteen geprobeerd en de ruimte op de foto’s is in ieder geval groter, ook zijn ze foto’s gewoon mooi scherp en mooi van kleur.

Lenzen telefoon xSunkissed

De lens bevestig je door middel van een knijper-systeem op de bovenkant van je telefoon, zet je camera vast aan want dat kun je het lensje meteen goed voor de lens van je telefoon schuiven. Het is zonde als hij net niet goed zit en daardoor een stukje op de foto verpest. Om te zorgen dat er geen krassen op je telefoon komen zijn de lensjes beschermt met een stuk rubber.

Selfie light xSunkissed

De lens met het licht heeft drie standen felheid, maar je kunt de lichtring er ook afhalen. Je hebt twee lensjes, de ene is een macro lens en de ander een fish-eye lens. De lichtring kun je om beide lenzen doen en dan draai je die in de grote knijper.

Telefoon lenzen xSunkissed

Bij elkaar zijn het twee lensjes, 2 bescherm doppen voor op de lens, een tasje om ze netjes in de vervoeren en een oplaadkabeltje voor het lampje. Wat mij verbaasde was dat het lampje opgeladen was toen ik hem ontving!

 

Telefoon lenzen xSunkissed

Deze lensjes koop je voor 24,95 bij Smartphonehoesjes.nl en wat mij opviel was dat ze ook een stel mooie portemonnees hebben. Ik gooide naast de lenzen ook een leuke Supertrash portemonnee in mijn winkelmandje. De portemonnee is lekker groot en je kunt de lenzen er zelfs in meenemen (als je er niet teveel kleingeld en pasjes instopt) Gebruik je het tasje wat je bij de lenzen geleverd krijgt kun je er ook voor kiezen om je telefoon in de portemonnee te stoppen, ruimte zat!

 

Ik ben erg blij met deze items, dus als je nog iets leuks voor jezelf of voor iemand als cadeau zoekt.. Uiteenlopend van een geheugenkaartje voor iemand met loads of foto’s, een Huawei GR3 hoesje voor de vriendin die haal telefoon altijd laat vallen of een 12 inch MacBook hoes voor je Apple minded vriend.  You know where to go :)

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (1)

  1. Evelien

    Ahhh dit is zo leuk, ik houd van externe lensjes voor je telefoon!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge