Beautygloss nepwimpers xSunkissed

Eyelure X Beautygloss nepwimpers

Dat Mascha van Beautygloss haar nepwimpers uitbracht kon je op het halve internet erover lezen, daarom vond ik het niet leuk om op dat moment ook nog een review te plaatsen. Ik heb ze wel ontvangen en vind ze erg mooi, daarom wil ik ze nog wel graag laten zien. Misschien ben je ze nu even vergeten en remind ik je er weer aan dat je deze echt nog even moet kopen! Nog een voordeel, misschien zijn ze nu niet overal uitverkocht!

Eigenlijk dus alleen maar voordelen van deze late review!

Er zijn drie varianten waar ik er twee van ontvangen heb, namelijk de ‘Pretty’ en de ‘Fluffy’. De derde die ik jullie niet kan laten zien is ‘Silky’.

xSunkissed nepwimpers
In eerste instantie vind ik het leuk dat er veel kleine details op de verpakking zit, zo staat er aan de ene zijkant Mascha haar naam en op de andere kant een quote over de wimpers. Ook staat Mascha zelf ook op de verpakking met haar wimpers.

De eerste keer dat ik de wimpers enthousiast op mijn ogen plakte lukte het voor geen meter, geïrriteerd en teleurgesteld legde ik de wimpers weg. Het was al een tijd terug dat ik wimpers heb gedragen, maar ik had nooit echt moeite gehad. Twee weken later was ik in de Douglas en besloot om mijn favoriete wimperlijm mee te nemen, die van DUO. Daarmee deed ik nog een poging om de wimpers op te doen en toen bleven ze tenminste wel goed zitten. De wimpers is dus niets mis mee, de lijm van Eylure vind ik gewoon niks.

Pretty beautygloss

Nadia nepwimpers

^^ Dit is ‘Pretty’

xSunkissed Fluffy nepwimpers

xSunkissed review nepwimpers

^^ En dit is ‘Fluffy’
xSunkissed wimpers
Ik kijk altijd eerst of de wimper klein genoeg is, zo niet, dan knip ik deze met een nageltangetje af tot de juiste lengte. Daarna doe ik de lijm op het randje en laat dat zo’n halve minuut drogen. Vervolgens pak ik een pincet en hou de nepwimper daarmee vast en duw dan met mijn andere hand de nepwimper op zijn plek. Even mijn oog dicht laten en klaar! *het vergt in the beginning wel wat oefening hoor!*

Ik vind deze wimpers allebei erg mooi, maar mijn voorkeur gaat uit naar Fluffy. Lekker volle wimpers. Super voor een avondje uit of om je make-up look mee af te maken op speciale gelegenheden.

De Eylure X Beautygloss wimpers kun je kopen bij de Etos.

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

 

Reacties (2)

  1. Evelien

    Wow, staan je heel mooi!

  2. Jamey

    wauwie! Staat je prachtig!
    Jamey recently posted…Gênante vakantie blunders

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge