Fashion do – Oversized shirt

In de winter willen we allemaal warm gekleed zijn, maar we willen er niet uit zien als een Michelin Mannetje. Gelukkig zijn er een hoop fashionable manieren om warm voor de dag te komen. De oversized shirts zijn 1 van die dingen, comfy én warm, wat wil je nog meer?

Je kunt een oversized trui ook makkelijk combineren, gewoon boven een spijkerbroek, maar ook leuk bij een rokje. Nochalant, maar toch girly.
Als je trui écht oversized is, dus ook in de lengte, dan kun je er ook een maillot of een legging onder doen.

Ik heb er een paar van H&M voor jullie op een rijtje gezet, maar je kunt ze in een heleboel winkels wel kopen. Ook leuk om een jongens trui aan te trekken, plunder bijvoorbeeld de kast van je vader, broer of vriend. Wedden dat het niemand opvalt?!

Ik ga er zeker nog 1 bij kopen, want met de horrorwinter die voorspelt is vind ik dit een goeie oplossing.

Hebben jullie al een lekkere oversized sweater?

Bron beeld: Weheartit en H&M

Reacties (3)

 1. Abbuja

  Ik wil er ook een maar weet niet waar ik hem kan vinden..

 2. Yara

  Ik vind dat ook echt lekker, wegkruipen in zo een dikke trui.

 3. beautyforgirls

  Ik heb er ook een, ze zijn zo fijn.
  Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge