Fashionable de winter door!

Nu de winter er weer aankomt moeten we ook onze wintergaderobe een beetje updaten. Nieuwe jas, met bijpassende muts, sjaal en handschoenen. Maar daar blijft het niet bij, want gadgets zijn ook fashionable!


In de winter probeer ik altijd winteraccessoires te kopen die bij mijn winterjas van dat jaar passen. Dit jaar heb ik een trenchcoat in gebroken wit en die combineer ik met een grijze sjaal en een grijs mutsje met pailletten. Anders wordt het helemaal zo wit-wit-wit.

Een must-have voor deze winter is een handschoen met touchscreen vingertoppen!
De bovenstaande handschoen kun je vinden tussen de iPhone 4 accessoires, hij kost maar €6,95 en is er ook in het zwart/wit en blauw/wit. Ik vind hem echt heel leuk!

Ook kies in de winter niet voor gele nagellak, maar ga ik eerder voor een diepblauwe lak op mijn nageltjes. Geel is dan toch iets te zomers, aangezien we dit najaar de kleuren rood, grijs, bruin en groen toch meer gaan zien. Maar het blijft niet alleen bij kleding en nagels, ook mijn gadgets moeten eraan geloven!

Net als mijn nagels wisselt mijn telefoon ook graag van uiterlijk. Soms ben ik helemaal in de mood voor een knalroze hoesje, later een DIY hoesje die ik zelf heb getekend en momenteel gaat hij in wit look-a-like leer door het leven. Als je je telefoon zo vaak van uiterlijk wilt wisselen is het fijn als je dat een beetje goedkoop kunt doen. Gelukkig is er een site die erg simpel is in gebruik, veel keuze heeft en ook nog eens goedkope telefoonhoesjes heeft! Dus kijk lekker rond, scoor een stel matchy hoesjes en je telefoon is helemaal winterproof!

Hoe gaat jouw telefoon deze winter doorkomen?

Bron afbeeldingen: header – weheartit.com
andere – smartphonehoesjes.nl


Ik heb dit artikel geschreven in samenwerking met M. Hooft
.

Reacties (1)

  1. Manon Boerakker

    Ik heb ook zo’n winter handschoen, maar ik gebruik mijn telefoon niet zovaak buiten, want dan ben ik toch onderweg en ik heb genoeg heosjes dus dat komt goed.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge