Winter producten xSunkissed

Mijn favoriete winter producten

In de winter pak ik vaak andere producten dan in de zomer. Ik merk dat mijn huid, maar ook mijn lippen en mijn haar het altijd wat zwaarder hebben in de winter. Vandaag laat ik zes producten zien die ik deze winter graag gebruik.

Mijn lippen zijn snel droog, maar soms zelfs zo erg dat ik scheurtjes in mijn onderlip krijg. Niet echt fijn, eerder pijnlijk. Vandaar dat ik mijn lippen insmeer met Blistex Daily Lip Conditioner of Elizabeth Arden 8th Hour Lip Protectant. In elke tas heb ik een potje Blistex en bij mijn bed heb ik een tinnetje Elizabeth Arden liggen. Door mijn lippen in te smeren voelen ze beter aan en ben ik niet geneigd mijn lippen nat te maken met mijn tong, dat droogt ze namelijk nog meer uit! Overdag dus een beetje bijsmeren wanneer ik ze droog voel en voor het slapen gaan een dikke laag.

Blistex Winter favorieten xSunkissed

Elizabeth Arden lip protectant Winter favorieten xSunkissed
Ook mijn haar wordt sneller statisch en pluizig in de winter. Vandaar dat ik mijn haren regelmatig in spray met Aussie Miracle Recharge Moisture. Deze spray zorgt ervoor dat de conditie en gezondheid van je haar weer even een boost krijgt, en daarbij ruikt hij ook nog eens super lekker!

Aussie Winterse favorieten xSunkissed
Voor mijn haarpunten gebruik ik Argan Olie, als ik gedoucht heb en mijn haar nog een beetje vochtig is smeer ik een druppel Argan Olie over mijn handpalmen en wrijf dat in mijn haarpunten. Ik hoop dat ze op die manier net wat sterker blijven en daardoor niet gaan splijten. Deze olie kan ook als haarmasker gebruikt worden als je hele haar een flinke boost nodig heeft, maar daar gebruik ik hem niet voor.
Argan olie winterse favorieten xSunkissed


Mijn huid is in de winter altijd veel droger dan in de zomer. Vooral mijn t-zone is droog, wat meestal juist een vetter gebied is haha. Ik gebruik de Hope in a Jar en de Hope in a Jar night, en de night variant is perfect voor de winter. De dag crème is veel luchtiger, maar night is een volle crème die erg voedend is. Ik smeer hem daarom niet alleen in de nacht op, maar ook als ik gedoucht heb of in de ochtend als ik voel dat mijn huid het nodig heeft. Zoals Philosophy zelf al op de verpakking heeft gezet ‘Intense Retexturizing Moisturizer’, perfect voor de winter!
Hope in a jar night xSunkissed

En als laatste een olie die ik erg graag gebruik, Bio Oil. Ik gebruikte trouwens ook een hele tijd Palmers olie, maar die is op. Bio Oil gebruik ik op mijn gezicht, ik doe hem dan heel dun op de droge delen. Maar als ik plekjes heb gebruik ik ook de Bio Oil, naar mijn idee geneest het dan sneller en mooi. De olie gebruik ik niet alleen op mijn gezicht, maar ook op mijn lichaam. Voornamelijk op mijn voeten en benen, maar ook de drogere plekjes zoals en knieën en ellebogen.  Misschien missen jullie nog een handcrème in dit lijstje, maar mijn handen vallen wel mee. Alleen mijn nagelriemen hebben soms even een boost nodig, en ook daar gebruik ik Bio Oil voor. Bio Oil is zo een veelzijdig product!

Bio oil winterse favorieten xSunkissed

Prijzen van mijn winterse favorieten;
Blistex Daily Lip Conditioner – € 3,69
Elizabeth Arden 8th Hour Cream Lip Protectant – Set van 3 tinnetjes voor € 10,-
Aussie Miracle Recharge Moisture – € 8,99
Argan Olie – € 23,50
Philosophy Hope in a Jar night – € 43,-
Bio-Oil – € 9,99

 

Wat zijn jullie favoriete winter producten?

Reacties (6)

 1. Evelien

  Hope In A Jar klinkt zo goed, ben d’r echt benieuwd naar. De producten van Aussie ook trouwens!
  Evelien recently posted…Review: Lush The Kiss Lip Scrub

  1. Nadia

   Ja, beide zijn heel fijn! Philosophy kun je soms met korting kopen bij ICI Paris, als ze korting hebben op huidverzorging ofzo. Dat scheelt toch weer!

 2. Dionne

  Mooie producten! Zelf ben ik ook erg te spreken over die body olie
  Dionne recently posted…Outfit of the day | Black Polka Dots

 3. Dascha

  Oeh ziet er goed uit. Ik hoor zulke goede verhalen over bio oil!

  xoxo

  Dascha recently posted…Amandelkoekjes

  1. Nadia

   Ja, sinds ik hem gebruik ben ik er ook heel blij mee!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge