Festival Outfit of the Day

Laatst was ik naar een festival geweest, Outdoor Stereo. Het was heerlijk weer dus ik hoefde gelukkig geen truien en jassen aan. Ik wilde mijn outfit nog wel even aan jullie showen!

Ik draag een kanten top van Primark met daaronder een bh met daarop een bandeau top van Mango. Alleen mijn bh eronder vind ik net een beetje té. Zo een bandeau top maakt het even wat ‘netter’. Dan nog een lichte ‘destroyed jeans’ en gewoon witte Diesel Gympen en natuurlijk een zonnebril. Want HEY, the sun was shininnn’

Als je wilt weten hoe ik mijn haar zo heb gevlochten, hier is het how-to filmpje. Alleen heb ik hem niet afgemaakt in een vlecht, maar heb ik er een staartje van gemaakt.

Reacties (3)

  1. Diana

    Hele leuke ketting!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge