Webprint xSunkissed

Vakantieherinnering bij Webprint.nl

Tijdens mijn vakantie op Ibiza hebben Marleen en ik samen wel 400 foto’s gemaakt. Vaak blijven deze foto’s op de computer staan, er wordt wat gedeeld op Social Media en daar blijft het vaak bij. Ik maak wel altijd een fotoboekje, maar die mooie foto’s moeten eigenlijk gezien worden!
Je kunt ervoor kiezen om je foto’s af te drukken en in leuke lijstjes te zetten, een andere bekende afdruk optie is een foto op canvas. Bij Webprint.nl bieden ze nog veel meer opties, ik wist niet eens dat het kon; foto’s op hout, op aluminium, plexiglas, forex, tuinposters en nog veel meer.
forex Webprint review xSunkissed

Het leek mij meteen heel cool om een foto op hout te laten zetten, alleen was de foto die ik wilde afdrukken daar niet geschikt voor. Dus koos ik voor forex, een soort plastic-achtige plaat die echt niks weegt. Ik woon in een oud huis en elke spijker die je in de muur slaat zou er wel weer eens uit kunnen vallen, samen met de muur eromheen haha. -Oke, het valt wel een beetje mee- maar zware dingen zijn geen succes.
Zelf zeggen ze over forex;

Moderne manier om je foto af te laten drukken

Geef je huis een strakke, moderne uitstraling met je foto op forex. De heldere witte forexplaat geeft jouw foto een professionele uitstraling met levensechte kleuren. De heldere kleuren in combinatie met de strakke afwerking geeft elke foto, en daarmee jouw interieur, een luxe karakter. Een aanrader voor de liefhebbers van een eigentijdse inrichting en dat voor een voordelige prijs.

Het systeem waarmee je je foto besteld is ook erg simpel, je kiest welke ondergrond je neemt, vervolgens kun je kiezen uit vierkant, landscape of staand en natuurlijk de afmeting. Daarna kun je de foto uitsnijden zodat hij precies erop komt zoals jij dat wilt. Afrekenen en je bestelling is gedaan! De producten worden meestal binnen vijf dagen verstuurd, in mijn geval is dat ook gebeurd. De foto op forex wordt geleverd met een ophangset, deze moet je er zelf op bevestigen en daarna kun je je foto binnen of buiten ophangen.
Ophang webprint xsunkissed

Een hangertje met 2 mini schroefjes.
Foto webprint review xSunkissedDat kruis wat je ziet heb ik er zelf op getekend om het midden te bepalen. De schroefjes kun je er heel makkelijk indraaien dus dat lukt iedereen!

Ik had nooit eerder een foto op iets anders dan canvas laten printen, maar ik vind het er wel leuk uitziet. Nog steeds denk ik dat een foto op hout ook prachtig is en een zwart-wit foto zal ook mooi staan op aluminium. Mijn forex foto ziet er heel mooi uit en ik ben er ook erg blij mee. Mijn Ibiza herinnering aan de muur in mijn slaapkamer. Ik had gekozen voor het formaat 20 x 30 omdat ik niet zo een grote kamer heb en het anders vond ik het niet zo passen. Ik was bang dat het te groot zou worden en deze maat staat precies goed!
xSunkissed webprint
Win win win! ~ Ik mag ook nog eens twee van jullie blij maken met een tegoed van € 20,- die je kunt besteden op Webprint.nl en daar kun je al van alles voor bestellen.

Wat moet je daarvoor doen?
♥ Stuur een mailtje dat je meedoet naar info[@]xSunkissed.nl (verplicht)
♥ Volg mij op Youtube, Instagram of Twitter. Vermeld je keuze en je accountnaam in de mail. (verplicht)
♥ Tag mij op Instagram  @NadiaaRB – in de foto die jij misschien wel zou laten afdrukken of vertel dit in je mailtje, gewoon omdat ik nieuwsgierig ben! (niet verplicht)

Jullie kunnen meedoen tot 25 juni, daarna zal ik de winnaars een mailtje sturen. Veel succes!

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (8)

 1. Kaylee

  Leuke foto, hij staat er heel kleurig op.
  Kaylee recently posted…Hoe maak je een kaart

 2. Melanie

  Heel erg mooi dit! Ik heb zelf een schilderij in m’n kamer, maar heb daar toch liever een speciale herinnering op canvas.

  1. Nadia

   Dankjewel en dat kun je altijd doen toch =)
   Nadia recently posted…Vakantieherinnering bij Webprint.nl

 3. Evelien

  Leuk, zo’n doek op canvas! Ik wil er nog eentje van onze huisdieren (3) en dan alle drie op een rij, boven de eettafel.

  1. Nadia

   Dan moet jij dus meedoen met de winactie haha
   Nadia recently posted…Vakantieherinnering bij Webprint.nl

 4. Lovely Lonnie

  Leuk zo je foto! Ik heb zelf een fotowand, ik hecht veel waarde aan mooie foto’s en de herinnering ervan.
  Lovely Lonnie recently posted…Review: Essie Pink Diamond & Sparkle on Top

  1. Nadia

   Dat heb ik ook een hele tijd gehad tot ik moest behangen, toen is hij weggehaald. Maar ik druk ook wel vaker foto’s af of maak fotoboekjes. Dat vind ik zo leuk, ook voor later.
   Nadia recently posted…Vakantieherinnering bij Webprint.nl

 5. Manon

  Dat ziet er echt heel erg leuk uit.
  Manon recently posted…Max Factor Lipfinity – Shimmer Finish Top Coat

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge