Header foto op glas xSunkissed

Origineel cadeau? Foto op Glas!

Soms is het erg lastig om weer een leuk cadeau voor iemand te bedenken. Bij sommige familie leden kom er je er wel mee weg om ze een lekkere doucheset te geven, maar sommige mensen verdienen echt iets leukers! Vandaag heb ik een leuk idee voor jullie, een foto op glas!

Ik vind het voor mijn beste vriendin of voor mijn ouders soms lastig om iets leuks te bedenken. Zelf hou ik niet zo van standaard cadeautjes, ik geef liever iets persoonlijks. Iets waar over nagedacht is, zelf gemaakt is, of een leuke ervaring waar iemand aan terug kan denken.

Nu kreeg ik laatst een mailtje van een bedrijf dat foto’s op verschillende ondergronden drukt en ik mocht een foto op glas laten drukken. Ik besloot om er een foto op te laten drukken voor mijn moeder. Mijn moeder is gek op haar paard, die heeft ze zelf beleerd en een tijdje terug was ze voor de eerste keer met dat paard naar het bos geweest. Een bijzonder moment en natuurlijk zijn daar de nodige foto’s gemaakt. Ik besloot dat ik 1 van deze foto’s op glas zou laten zetten omdat ik zeker wist dat mijn moeder dat super leuk zou vinden!

Review foto op glas xSunkissed

Bij FotoOpGlas.nl kun je verschillende glasdiktes kiezen, ik koos voor 3mm. Daarna kies je de foto die je wilt laten drukken en deze kun je nog uitsnijden mocht dat nodig zijn. Er zijn verschillende formaten, ik koos voor het liggende formaat 20 x 30 cm, maar je kunt zelfs 120 x 200 cm kiezen. Ook kun je meteen een ophang systeem erbij kiezen, ik koos voor de de afstandhouders. Op die manier komt je foto iets van de muur te hangen en dat vind ik er zelf wel mooi uitzien.
Afstandhouders foto op glas

Als je Foto op Glas binnenkomt zit hij goed verpakt met beschermfolie en zit hij in een stevige doos. Op de foto zelf zit ook een nog een beschermfolie. Ze zorgen er dus echt voor dat je foto zonder schade binnenkomt. Wat ik ook wel fijn vond dat je meteen mailtjes krijgt als de status van je bestelling is gewijzigd, dan weet je een beetje wanneer je het pakketje kunt ontvangen.

Foto op glas xSunkissed

Foto op glas review xSunkissed

Mijn moeder vond de foto op glas super leuk! Ze is er heel blij mee en vind hem ook erg mooi. Dit is echt een aanrader als je een leuke foto hebt met je beste vrienden of een ander memorabel moment. Natuurlijk kun je dit als cadeau geven, maar je mag natuurlijk ook voor jezelf bestellen đŸ˜‰

Het formaat wat ik heb kost € 19,95 maar ze zijn er ook duurder of goedkoper.

Vinden jullie dit ook zo een leuk cadeau idee?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (7)

 1. Talitha

  Wat een leuk idee! Het staat wel super leuk en inderdaad weer eens wat anders dan op canvas. Leuk!
  Talitha recently posted…Fitness fun

 2. Lisa

  Wat leuk, veel mooier dan canvas!
  Lisa recently posted…Historische wandeling door Leiden

  1. Nadia

   Ja net weer even wat anders,iets luxer!
   Nadia recently posted…Origineel cadeau? Foto op Glas!

 3. Manon

  Super leuk zo een foto op glas!

 4. Kirsten

  Echt heel leuk, ik heb zelf ook een foto op plexiglas (: heel mooi effect geeft het.
  Kirsten recently posted…Eyes Lips Face Baked Eyeshadow palette Seattle

  1. Nadia

   Ja, dat is net weer even anders dan een gewone foto aan de muur!
   Nadia recently posted…Origineel cadeau? Foto op Glas!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge