Foto’s van vorige shoot

Gister heb ik de foto’s ontvangen van een shoot een paar weken terug.
Ze zijn heel gaaf geworden, dus ik wil ze graag aan jullie laten zien!

Onder mijn oog zit kant geplakt, dat had te maken met Amato, de ontwerper waar het door geïnspireerd is. Hij maakt gebruik van aparte producten voor zijn designs, daarom heb ik ook keukenfolie om mijn benen. Wat trouwens heel gek zat, ik kon er moeilijk mee lopen haha.

De make-up en styling zijn gedaan door Laura Bloemers en de foto’s zijn gemaakt door Nancy Schoenmakers.

Ik ben heel blij met deze foto’s, wat vinden jullie ervan?

Reacties (3)

  1. beautyforgirls

    Echt prachtige foto’s.
    Liefs, xxx

  2. Valeria

    mooie foto’s! heel apart

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge