Gezonde en makkelijke ontbijt tip

Ik ben iemand die echt maanden hetzelfde eet en daar dan opeens van de 1 op de andere dag helemaal klaar mee is. Dan hoef ik het niet meer. Vorige week had ik weer zo een moment. Dat is opzich niet echt een groot probleem, het probleem wat zich daarna aandoet wel. Wat moet ik nu ontbijten?!


Ik besloot iets te proberen met een doosje fruit en een pak yoghurt.En ik vond het lekker! Bij de AH kun je in de diepvries doosjes kopen met namen als; Doosjevol Zomerfruit, Doosjevol Frambozen en Doosjevol Roodfruit. Ik nam het Doosjevol Zomerfruit mee, hierin zitten aardbeien, frambozen, cranberry’s, blueberries en kersen als ik het goed onthouden heb. Aangezien ik het fruit niet bevroren door mijn yoghurt wil doe ik als ik naar bed ga een bakje in de koelkast. Als ik dan de volgende ochtend beneden kom is het ontdooit, maar nog wel lekker koud. Dan gooi ik het door mijn yoghurt. Lekker en gezond!

Doosjes fruit kosten €1,99 bij de AH, maar misschien hebben andere winkels wel soortgelijke producten.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter en Bloglovin.

Reacties (1)

  1. Jente

    Ik denk dat de reactie boven mij wel spam is, maar ik vind het er erg lekker uitzien.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge