Gilette review xSunkissed

Gillette Venus Swirl

Het is hoogseizoen in Festivalland. Zomaar een kleine greep: FortaRock, The Flying Dutch, Mysteryland, Loveland, Pinkpop, Down the Rabbit Hole… The places to be, zeker als je als vrouw je smooth moves wilt laten zien. En bij smooth moves horen natuurlijk zichtbaar gladde benen. Want hairy legs onder een leuk jurkje of onder stoere shortjes, nee dat is echt een no-go. Vandaag laat ik de Gillette Venus Swirl aan jullie zien!

Stiekem moet ik bij de naam Swirl aan een ijsje denken, maar dit is toch echt een scheermesje. Het bijzondere aan de Gillette Venus Swirl is de FlexiBallTMtechnologie. Klinkt heel technisch allemaal, maar het is eigenlijk een balletje wat het kopje met het handvat verbindt, alleen kan het kopje door de bal bewegen ten opzichte van het handvat.

Gilette venus Swirl

Ik heb hem natuurlijk gebruikt en op je benen is het toch erg fijn rond het gebied bij je enkels en knie. Het mesje volgt de vormen van je lichaam zonder dat jij het mesje anders vast hoeft de houden. Ik heb alleen een beetje de pech dat ik denk ik niet tegen de mesjes kan, ik heb dat vaker met kwalitatief goede mesjes; ik krijg kleine plekjes onder mijn oksels.. Voor mijn benen is het mesje wel perfect! Ik gebruik het mesje onder de douche en ook zonder scheerschuim en dergelijke. Naast de mesjes vind je een klein blokje met moisturize serum, dat verzorgd de huid.

Gilette venus Swirl xSunkissed

Gillette Venus Swirl is al verkrijgbaar en kost ‚ā¨ 15,99.

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

 

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge