Girls Surf Session bij Hart Beach

Surfen was iets wat ik nog een keer wilde doen. Het leek me gewoon leuk, misschien ook beetje met het plaatje in mijn hoofd van de prachtige stranden, palmbomen en blauwe zeeën. En ik, op een surfboard, haren in de wind. Zaterdag gaat het gebeuren, niet op een ver exotisch strand, maar gewoon in Nederland, bij Scheveningen.


Ben je sportief, hou je van de natuur en kun je surfen of heb je het altijd al eens willen leren? Dan is het misschien ook leuk voor jou om deze zaterdag naar Scheveningen te komen. Dan is namelijk de Girls Surf Session 2013! Er zijn die dag twee sessies en er is in totaal plaats van 160 meiden. Je begint met een warming-up op het strand, surf yoga, om vervolgens het water in te gaan en surfles te krijgen van leuke, professionele surfinstructeurs. Klinkt leuk toch?!

De Girls Surf Session zal in het teken staan van bewust, gezond & fun. Wees bewust met healthy food, gezonde biologische fruit juices, fun en gezond door te sporten met de elementen van de natuur, de golven!

Datum: Zaterdag 10 augustus
Tijd: Ronde 1: 10:00 uur – Ronde 2: 12:30 uur
Locatie: Hart Beach Surfschool, strandweg 3b, Scheveningen

Girls Surf Session Ronde 1:

10:00 – 10:30 uur Inschrijvingen & Wetsuits aantrekken
10:30 – 11:00 uur Yoga warming Up
11:00 – 12:30 uur Surfles incl. surfboard & wetsuit
12:30 – 13:30 uur Omkleden, Lunch & Woodstock Festival

Girls Surf Session Ronde 2(Deze ronde is bijna vol)

12:30 – 13:30 uur Lunch, Inschrijvingen & wetsuits aantrekken
13:30 – 14:00 uur Yoga warming Up
14:00 – 15:30 uur Surfles incl. surfboard & wetsuit
15:30 – 16:00 uur Omkleden & Woodstock Festival

Hart Beach Woodstock Surf Festival staat in het teken van surf, hippie, strand en plezier! De hele dag zijn er activiteiten met uitzicht over zee, een beach markt en live muziek.

Ik ben er die dag dus ook en misschien vind jij het ook wel leuk? Een kaartje kost € 39,50 en daar zit alles bij inbegrepen; huur van je surfplank en wetsuit, het eten, de les en toegang tot het Woodstock Surf Festival. Je meldt je hier aan.

Bron afbeeldingen: justgirlythings

Reacties (5)

 1. Anonymous

  Leuk dat je dit doet

 2. Romy

  Ah ik vond het echt heel leuk! Ik kan het echt absoluut niet maar het was leuk om eens te proberen. Het was ook één van de dingen die ik altijd nog eens wou doen. En leuk om je gezien te hebben!

  Liefss

 3. Maxime

  Zag al dat je gewonnen had ja, heel leuk!

  XO

 4. Nadiaa

  Dankjewel, ik heb er ook zin in!

 5. Gina

  Dat klinkt wel heel leuk, veel plezier!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge