Braun silk-epil 5 xSunkissed

Gladde benen onder je panty

Het is alweer december en misschien ben jij iemand die in de winter alles gewoon laat staan onder het mom ‘Niemand die mijn benen ziet!‘, maar met alle feestdagen in december is het slim om je benen toch mooi glad te houden. Want geef toe, al die haartjes die door je panty heen steken..neh. Niet zo fabulous. Vandaag een tip hoe je ze langer haarloos houdt! Een Braun Silk-epil.


Eerder reviewde ik al silk-epils van Braun, de 7 en de 9. Nu heb ik de 5. Niet echt een logische volgorde, maar hé, dat heb ik ook niet bedacht!

Review Braun silk epil 5 xSunkissed

De Braun silk-epil is een fijne epilator voor meiden die net beginnen met epileren, hij bestond ook al maar is nu weer opnieuw uitgebracht. Bij de silk-epil 7 en hoger krijg je er allerlei opzetstukken bij, maar als je net begint met epileren heb je dat niet perse nodig.

De silk-epil ziet er strak uit en is er in het blauw, roze en paars. Hij ligt fijn in de hand en beweegt goed over je huid. De eerste keer dat je epileert zal het zeer doen omdat deze haartjes gewoon goed vastzitten in de haarzakjes en omdat deze haartjes dikker zijn. Zodra de je de hele oude garde eruit hebt komen er nieuwe, dunnere haartjes terug. Die zitten ook niet zo vast als de oude haartjes en daardoor doet epileren daarna stukken minder pijn. Na een paar keer is je huid er aan gewend en doet het geen pijn meer. Ik geloofde hier na mijn eerste, hele pijnlijke, keer echt niets van, maar het is echt waar haha.

Silk epil 5 braun xSunkissed

Er zit een klein lichtje op wat helpt om de haartjes beter te zien. Het lichtje van de 5 is lang niet zo fel als die van de 7 en 9, maar hij helpt iets. Wat ook fijn is, is dat je de epilator ook onder de douche kunt gebruiken. Zelf doe ik dat nooit, maar het kan dus wel. Net wat je zelf prettig vindt!

De Silk-epil 5 is al verkrijgbaar vanaf € 69,-.
Mocht je opzoek zijn naar een epilator met wat meer erop en eraan, lees dan mijn reviews over de Braun Silk-epil 7  en de Braun Silk-epil 9. Zelf gebruik ik de 7 en de 9 en daar ben ik erg tevreden over!

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (4)

 1. Rachel Kromdijk

  ik werd helemaal gek pas geleden van zo’n apparaat haha dus ik ben er huiverig voor!

  1. Nadia

   Gewoon rustig aan proberen, ik vind het de moeite echt waard!

 2. Mariëlle

  Ik durf het gewoon niet omdat ik het altijd zo’n pijn vind doen haha… Ik moet er toch eens doorheen bijten!
  Mariëlle recently posted…Kerstmis wishlist, met van alles wat

  1. Nadia

   Ik had de eerste keer ook echt pijn! Maar nu voel ik niks meer haha

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge