Glossybox April

De Glossybox, ik geloof dat ik niet meer hoef te vertellen wat dat inhoudt. Als de Glossybox komt krijg ik gewoon echt een kadootjes gevoel, want wat zou er in zitten? Ben jij net zo nieuwschierig al mij? Kijk dan mee!

Deze Glossybox is die van april.

Het viel mij meteen op dat er een ESSIE nagellak in zit, daar word ik als nagellak-lover heel blij van. Ook nog eens een apart blauw/paars kleurtje, leuk! Dit is trouwens een fullsize product en kost normaal €9,99.

Verder zie je een Hand and Nail crème van H2O. Op Twitter werd al wat gepraat dat deze over datum zou zijn. Ik heb dit meteen even gecheckt bij de Glossybox en zij hebben dat bij SPA zelf gecheckt. De datum van 2008-05-09 die op de tube staat is de datum dat het product gemaakt is. Ik vond dat wat lang, namelijk 5 jaar! H2O heeft onderzoek gedaan naar de houdbaarheid en deze crème is 5 jaar en na openen 18 maanden. Het kan dus gewoon gebruikt worden.

In het zakje zitten 3 tester geuren van Robert Piquet, persoonlijk vind ik ze wat meer voor oudere dames dan voor meiden van mijn leeftijd. Ze ruiken heel sterk.

Wat ik ook heel leuk vind is de mascara van Yves Saint Laurent, een lekker luxe merk. De prijs van de echte mascara is €30,48 dus die zul je misschien niet zo snel zelf kopen, zo’n tester is dan fijn om kennis te maken.

Het 5e product in de Glossybox is de Indola conditioner, deze conditioner maakt je haar glad, laat het er mooi uitzien en zacht aanvoelen. Je hoeft dit product niet uit te spoelen. Deze mini verpakking kan ik mooi meenemen in mijn tas, altijd handig!

De prijzen van fullsize producten:

1) Yves Saint Laurent mascara – €30,48 / 6,4ml

2) Indola Innova Hydrate-Phase Conditioner – €14,25 / 250ml

3) Essie Nagellak €9,99 / 13,5ml

4) Robert Piquet €125,- / 100ml

5) H2O Plus Spa Hand&Nail cream €15,75 / 244ml

De Glossybox kost maandelijks €12,50 incl. verzendkosten. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast!

Bekijk ook:

Glossybox Februari

Reacties (6)

 1. Carlien

  Ik vond de Glossybox van april een beetje tegenvallen, maar dat kan altijd een keer gebeuren. Ik ben nu weer al benieuwd wat er de volgende maand in zal zitten.

 2. Nadiaa

  Jammer als de inhoud tegenvalt. Aan de ene kant is dit een leuke kans om kennis te maken met dingen, aan de andere kant; als je 2 boxen niet koopt en dan voor €25,- gaat beautyshoppen heb je ook leuke dingen.

 3. Asmae

  Ik heb dezelfde inhoud als jou. En ben erg ontevreden over de box van april, alleen de Essie nagellak vond ik leuk..

  Ik denk erover na om de glossybox op te gaan zeggen.

 4. Nadiaa

  Oh wat leuk! Ja iemand die ik ken heeft ook een roze, ook een mooie.

 5. Anonymous

  Door jouw andere artikel heb ik ook een abbo op de Glossybox, ik heb alleen roze Essie lak en een shampoo erin ipv die spray conditioner

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge