Glossybox

Misschien ben je al bekend met de Glossybox, zo niet; de Glossybox is een vrij nieuw concept in Nederland. Het is een box die maandelijks bij je thuis bezorgt wordt, hierin zitten 5 miniaturen van luxe merken. Zo kun je voor €12,50 per maand producten van duurdere merken uitproberen.

Toen de postbode dit pakketje kwam brengen had ik al helemaal zo’n cadeautjes gevoel.
De doos waar het in verzonden word is namelijk leuk versierd met het logootje van de Glossybox. In het pakketje zit een echte box en als je die open doet zie je dat ze echt een luxe gevoel met de doos meegeven!

Op het kaartje staat aan de ene kant een inleidend verhaaltje en op de andere kant staat wat er in de box zit en wat een full size versie van dit product kost.
Als je dat dan weer openmaakt zie je de producten. Ik heb de Glossybox van februari en zal jullie dus verklappen wat daar in zit.

Ik begin met de favoriet in deze box. Lipgloss! Me loves lipgloss ♥

Lipgloss: Het is een lipgloss van het merk Duwop, hier had ik nog nooit van gehoord, dat is het leuke van zo’n box. Je maakt kennis met nieuwe merken. De lipgloss geeft je lippen een mooie glans, hij zorgt ook voor vollere lippen, je kent het tintelende gevoel wel van plumping glosjes en dat heeft deze ook. Ook vind ik de geur van deze lipgloss echt lekker, een beetje kaneel-achtig ofzo. De full size van deze gloss kost €14,-

Primer: Er zit een primer in van L’Oreal die zorgt voor een gladde huid. Je kunt de primer onder je foundation dragen zodat deze egaal dekt en langer blijft zitten, maar ook gewoon los op je gezicht om een perfecte huid te creëren. Van dit product zat de full size versie in de box, deze kost in de winkel €16,99.

Revitaliserende crème: De Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream heet hij eigenlijk in het geheel en is van het merk Shiseido. Deze crème zorgt voor een verbeterde huidstructuur. De crème wordt snel opgenomen door je huid en zorgt voor een fris gevoel. Zelf doet de geur van de crème mij een beetje aan Nivea denken. Deze sample is te weinig om te kunnen testen of het daadwerkelijk werkt, maar je kunt wel kijken of je huid er goed op reageert.
In de Glossybox zit een sample van 7ml en de full size versie is 50ml en kost €90,50.

Bruistablet voor je handen: De Purifying Hand Bath van KOH zuivert de huid van de handen en verzorgt en herstelt tot diep in de poriën. In de Glossybox zit er 1tje en een full size verpakking kost €20,95 en daar zitten er dan 10 in.

Oogpotlood: Er zit een Skinny Eyeliner van het merk Eyeko in, ik heb de zwarte versie. Het potlood geeft goed kleur af en is niet te hard en niet te zacht. Het potlood is ook een full size versie en kost normaal €10,-

Als extraatje zit er een sample in van het parfum Womanity van Thierry Mugler, een erg lekker parfum trouwens!

Mijn mening over de Glossybox van februari.
De €12,95 die je voor deze box betaald heb je zeker al terug. De waarde van de fullsize producten die erin zitten is al €26,99. En dat is dan de primer en het oogpotlood, beide geen overbodige dingen. De lipgloss komt bij mij ook zonder problemen op. Ik vind het handen bruis tablet dan weer niet zo boeiend en had liever iets anders hiervoor gezien, maar dat is persoonlijk.

Met een box als deze is het altijd even afwachten wat erin zit, de ene keer zullen er meer producten inzitten die je fijn vind dan een andere keer.
De Glossybox kost zelf €10,- en de andere €2,50 zijn verzendkosten.
Je kunt de Glossybox elke maand opzeggen, dus je zit niet meteen voor een heel jaar vast aan dit abonnement.

Reacties (4)

 1. Nadiaa

  Dankjewel Kaylani, ik ga het meteen aanpassen

 2. MySuperSweetLife

  Wat een leuke inhoud deze maand!

  Liefs

 3. Kaylani

  Ik vond hem dit keer wel meevallen..
  Ps. de prijs is €12,50 😉

 4. beautyforgirls

  Ik had hem ook gekregen. Ik vond hem wel leuk.
  Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge