Goodiebag Zenner – Wat wil je zien?

Bij het event van Zenner had ik een vlog en foto’s gemaakt met mijn nieuwe camera aangezien de andere kapot was gegaan. Helaas was de kwaliteit erg slecht, dus dit wilde en kon ik niet meer gebruiken. Heel jammer! Ik heb net wel een filmpje opgenomen van de goodiebag. Graag wil ik weten wat jullie willen zien.


Dus kijk dit filmpje en als je nu iets voorbij ziet komen, of meerdere dingen, die je graag wilt zien kan dat. Het kan een review zijn van een borstel, maar ook een hairdo zijn waar ik de accessoires dan in gebruik als voorbeeldje. Just let me know!

Ik zou het leuk vinden als je je ook abonneert op mijn Youtube kanaal. Dat kan heel makkelijk door op de afbeelding van mijn gezicht te klikken die in het filmpje verschijnt.

Even op de foto met Tom Sebastiaan, hij heeft trouwens mijn haar ook deels gedaan op deze foto.

‘Till next time! x

Reacties (2)

  1. alex

    jammer dat je nieuwe camera niet voldoet: (

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge