GOSH Skin perfecting kit

Behalve foundation kun je meerdere producten gebruiken om je gezicht helemaal smooth te maken. Denk aan concealer of een highlighter. GOSH heeft een fijn kitje gemaakt met deze producten, ik heb hem getest. Kijk mee of het iets is wat je in je stash móet hebben!


Dit setje is er in 2 varianten, met mijn lichte huid heb ik de #01 Light nodig. Hierin zitten 2 tinten concealer en 1 highlighter. De concealer is een lichte tint en een iets donkerdere. De lichtste tint gebruik ik onder mijn ogen, op mijn neusbrug, op de ‘driehoek’ tussen mijn ogen en voorhoofd en soms nog op mijn cupidoboog. Dit zijn de plaatsen waar ik mijn gezicht wat lichter wil hebben tijdens het shapen.

De donkerdere tint concealer gebruik ik op oneffenheden zoals puistjes of rode plekjes.
De highlighter gebruik ik op mijn wenkbrauwbot, mijn binnenste ooghoeken en soms op de bovenkant van mijn jukbenen. Je zou hem ook op je sleutelbenen aankunnen brengen als je een laag shirtje draagt.

Het is een plastic doosje met in de deksel een spiegeltje, er zit geen kwastje of applicator bij. Het is wel een mooi formaat, dus je zou hem in je tas mee kunnen nemen om onderweg je gezicht even bij te werken mocht dat nodig zijn.

De concealer is niet heel erg dekkend en de highlighter is ook erg subtiel. Dat laatste vind ik zelf wel fijn, dan ben je niet meteen heel glitterig. Op de foto is de volgorde andersom dan in het pallet, de eerste swatch is namelijk de highlighter.

Conclusie: Ik ben niet ontzettend enthousiast over dit kitje, maar ook zeker niet ontevreden. Als je veel oneffenheden hebt, is dit kitje misschien niet dekkend genoeg voor jou. Als je een vrij egaal gezicht hebt zou deze wel toereikend kunnen zijn voor jou.

Dit kitje is verkrijgbaar in 2 kleuren; Light (01) en Medium (02)en kost € 12,49.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (1)

  1. Lana

    Iets zegt m e dat deze kit echt wat voor mij is!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge