xSunkissed gosh lipstick review

Gosh Velvet Touch Lipstick

Was vroeger lipgloss echt mijn ding, nu draag ik veel liever lippenstift. Soms in combinatie met een gloss, maar een fijne lippenstift maakt me blij! Al een tijdje terug ontving ik de Velvet Touch Lipstick collectie van Gosh die ik vandaag aan jullie laat zien.

In de collectie zitten acht kleurtjes, van nude kleurtjes tot bordeaux en van licht roze tot felroze. Het is te vinden in deze collectie. En daarom vind ik het helemaal geen straf om deze hele collectie in mijn bezit te hebben. Ik draag op sommige dagen graag lichtroze en op andere dagen ga ik voor een bordeaux kleurtje. Het is net in welke mood ik ben, wat ik draag en waar ik heen ga.

Gosh lipsticks xSunkissed
Van links naar rechts; #155 Innocent, #156 Romance, #157 Precious, #158 Yours Forever, #159 Boheme, #160 Delicious, #161 Sweetheart en #162 Nude.

 
De kleurtjes zien er in de huls allemaal erg mooi uit, dus ik was benieuwd of ze op je lippen net zo kleurrijk waren. De swatches laten het resultaat zien;
Swatches gosh lipstick xSunkissed

 
En kleurrijk zijn ze zeker! De lipsticks voelen ook zacht aan, brengen makkelijk aan omdat ze over je lippen glijden als boter. Ik vind ze ook fijn aanvoelen, je voelt ze namelijk niet zitten en dat is wel eens anders. Op dit moment draag ik #159 Boheme graag, een donkere kleur waar het opvallend is als hij niet meer mooi zit. De eerste dagen lette ik daarom erg op dat ik niet alleen met een gekleurde liprand rondliep, maar nu doe ik dat al niet meer. De lipstick vervaagd niet zo snel.

Gosh xSunkissed

De huls is matzwart met op het midden een glanzend zwarte band waar GOSH in gestampt is. Op de onderkant vind je een stickertje met de kleur en de naam van de lipstick die je in je handen hebt. Ook in de lipstick zelf staat het merk gestampt, dat geeft een beetje een luxe feeling en ik vind het ook altijd een dingetje als ik daar ben aangekomen. Dat je het merk wegstift als het ware.

GOSH lippenstift xSunkissed

Ik vind deze collectie erg mooi en fijn, ik raad je zeker aan om er eentje (of meerdere) te proberen!

De Gosh Velvet Touch Lipsticks zijn al verkrijgbaar en kosten € 9,49 per stuk.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (5)

 1. Dionne

  Ze zien er heel mooi uit!

 2. Fabienne

  Mooi! Ben benieuwd hoe ze er op de lippen uitzien. Zelf heb ik #160 Delicious, maar nog nooit gebruikt. Van de week maar eens doen!
  Fabienne recently posted…Essence Come To Town – Lipstick & Cream Blush

 3. Lotje

  Deze zijn heel mooi! Ik heb er zelf 2 xxx
  Lotje recently posted…Persbericht: Essence Trend Edition: Hidden Stories!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge