GOSH Volume Lip Shine

Er blijven altijd nieuwe soorten en kleuren lipgloss uitkomen en ik vind dat natuurlijk helemaal niet erg! Nu komt GOSH met de Volume Lip Shine. Ik heb er 1tje en vertel graag wat ik ervan vind.


Ik vind dat je van nagellak, lippenstift en lipgloss nooit genoeg kan hebben. Ze hebben net een ander kleurtje, andere finish, andere feeling. Dit is mijn eerst gloss van het merk GOSH. Ik heb wel pigmenten van dit merk waar ik erg tevreden over ben. Eens zien of dat met de lipgloss ook het geval is!

De lipgloss uit de Autumn Collection zorgt voor een volumineus effect. De Volume Lip Shine bevat een stofje waardoor je lippen voller lijken, daarom dus ‘Volume Lip’. In de lipgloss zit SPF 10, jojoba-olie en shea butter die een voedende werking heeft en zorgt voor een mooie, langdurige glans. Ik heb er niet zoveel tegen, maar voor de meiden die hier wel op letten; er zitten geen parabenen in deze gloss…

De applicator staat iets schuin, dat is prettig als je de lipgloss op de lippen smeert. Wat mij wel opviel was de geur van het product, ik kon het niet thuisbrengen maar het ruikt wel lekker.

De kleur die ik heb is 08 Nude. Ik vind de kleur eigenlijk te bruin, er had beter een roze ondertoon in gezeten. Toch is de kleur op je mond niet heel vreemd.
Als je deze gloss draagt plakken je lippen totaal niet aan elkaar. Pluspunt!

GOSH Volume Lip Shine is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en kost €9,49.

Reacties (7)

 1. Nadiaa

  @Janine: Je krijgt niet die gekke barbie kleur hoor haha/

  @anke: Ja ik kan er nooit genoeg van hebben haha

 2. anke

  Jij bent echt gek op lippenstift en lipgloss hee? Ik gebruik alleen Vaseline

 3. Marieke

  Ik vind Gosh altijd goeie producten hebben.

 4. beautyforgirls

  Ik vind de pigmentatie wel mooi.
  Liefs, xxx

 5. Janine

  Krijg je dan niet van die lippen als OHOH Cherso’s Barbie? Een beetje een gekke bruine kleur?

 6. Jaimey

  Ja erg jammer, maar misschien is dit wel goed voor getinte mensen?

 7. pretty beauty land

  zonde dat die niet een roze ondertoon heeft, dat heb ik idd ook altijd nodig

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge