GOSH eyebrow pencil review xSunkissed

GOSH wenkbrauwpotloden

Met mijn rode haar is het soms wat lastig om de goede kleur voor mijn wenkbrauwen te vinden. Mijn wenkbrauwen zijn namelijk blond en zonder wenkbrauwen is je gezicht nogal uitdrukkingsloos, tekenen is dus voor mij de oplossing. Zolang ik maar de goede kleur heb. Op dit moment gebruik ik een potloodje van GOSH waar ik tevreden over ben.

De GOSH Eyebrow pencil is er in 3 kleuren, 01 Brown, 02 Soft Black en 03 Greybrown. Ik gebruik nummer 1, een bruine kleur met een rode ondertoon die daardoor goed bij mijn haar matcht.
De potloden zijn best lang, voorheen gebruikte ik er 1 van Essence die een stuk korter was. Wat mij ook opvalt aan deze potloden is dat de punt zachter is dan ik gewend ben. Het tekent wel fijn, maar betekent wel dat je bij ieder gebruik moet slijpen omdat je anders geen mooi puntje hebt. En vaak slijpen betekent automatisch ook dat je potlood snel op gaat. Dat is dan weer een beetje jammer..
GOSH eyebrow pencil review xSunkissed

Op de achterkant van het potlood zit een borsteltje wat vrij stevige haartjes heeft. Dat werkt goed en ik vind het sowieso wel fijn om het product en de tool bij elkaar te hebben. Zelf borstel ik mijn wenkbrauwen eerst omhoog, teken dan het onderste lijntje, daarna borstel ik de haartjes in de richting die ze op moeten en teken ik de bovenkant. Daarna vul ik ze netjes in en borstel ze dan nog even zachtjes door. En klaar is mijn wenkbrauw!

GOSH eyebrow pencil review xSunkissed
Ik heb de swatches van boven naar beneden gemaakt. Zoals je ziet zijn de kleuren heel natuurlijk en ik denk dat vooral nummer 3 door heel veel meiden gebruikt kan worden. Zelf heb ik nummer 1 om de rode ondertoon, als ik 2 gebruik is het duidelijk nep en 3 staat net te licht.
GOSH eyebrow pencil review xSunkissed

Op deze foto die ik eerder al op Instagram plaatste kun je zien dat mijn wenkbrauwen heel goed matchen met mijn haren. Er zit geen filter over de foto, dit zijn dus de echte kleuren.

Wenkbrauwen Gosh xSunkissed

Ik ga deze zeker opnieuw kopen, omdat ik hem erg fijn vind! Hij blijft de hele dag goed zitten en overleeft wat regen ook zonder problemen.

De GOSH Eyebrow pencils kosten € 8,49 per stuk en zijn al verkrijgbaar.

Hebben jullie al ervaring met deze potloden van Gosh?

Reacties (5)

 1. july

  Ziet er erg goed uit, ik denk dat nummer 3 ook mijn kleur zou zijn. Toevallig heb ik voor morgen ook een brow artikel online :p
  july recently posted…MAC Mineralize Moisture foundation NC25 (+ uitleg over MAC-kleursysteem NC en NW)

 2. Jasmine

  Exact de goede kleur! Lijkt me ook wel lastig voor roodharigen. Deze potloden heb ik nog nooit geprobeerd, eigenlijk gebruik ik nog steeds mijn allereerste wenkbrauwpotlood – gaat voor eeuwig mee.
  Jasmine recently posted…Wishlist

 3. Fabienne

  Echt super mooi! Al ben ik meer van de poeder dan van de potloden.
  Fabienne recently posted…Getest: Sally Hansen Miracle Gel

  1. Nadia

   Ja dat kan natuurlijk ook, ik vind potlood juist weer fijn.
   Nadia recently posted…GOSH wenkbrauwpotloden

 4. Manon

  Ziet er goed uit !
  Manon recently posted…Filmpje; BeautyBox Oktober 2014

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge