Gucci Guilty Intense

Ik heb al flink wat geuren maar ik vul mijn stash toch nog met alle liefde aan. Deze keer heb ik Gucci Guilty Intense gekregen en ik ben er onwijs blij mee. Hij ruikt toch zo lekker!

Ik vind de verpakkingen van Gucci eigenlijk altijd heel mooi, het flesje kan dus sowieso door als eye-candy. De Gucci Guilty Intense is de nieuwere variant van de Gucci Guilty parfum. De verpakking is hetzelfde, alleen is de Intense parfum donkerder. Door het glas zie je dus een donkere kleur, terwijl je bij de gewone Gucci Guilty een licht roze kleur zag.

Giannini zegt hierover: “Met Gucci Guilty Intense wilde ik een eigentijds objet d’art scheppen: net zo schitterend om naar te kijken als intrigerend om te dragen”.

Gucci Guilty Intense heeft een heel eigen geur, het is in ieder geval een geur waarbij ik niet denk van ‘Hé, bekende geur.’ zoals je vaak bij wat zoetere geuren hebt. Ik vind de geur zowel geschikt voor overdag als de avond. De geur.Topnoot: een vleugje mandarijn met roze peperHartnoot: bloeiende seringen met satijnzachte viooltjes en heliotroopBasisnoot: patchoeli met amber

Helaas blijft de geur niet de hele dag hangen, na een uurtje of 4 moet je hem eigenlijk weer opnieuw opspuiten. Ondanks dat, is het nu al 1 van mijn favorites.Wil jij de Gucci Guilty Intense ook aan je parfum stash toevoegen? Intense Eau de Parfum 30 ml 57 EuroIntense Eau de Parfum 50 ml 77 EuroIntense Eau de Parfum 75 ml 99 Euro

Reacties (5)

 1. Anonymous

  jammer dat ie zo snel vervliegt..

 2. Anonymous

  mooie foto ook.

 3. Lifesplash

  Mmm, die klinken lekker!

 4. Elise

  ik heb de vorige versie!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge