Guess Dare review xSunkissed

Guess Dare for Him

De postbode kwam weer eens een parfum langs brengen, deze keer van Guess. Eerder schreef ik over Guess Dare voor vrouwen en vandaag is dan de mannenvariant aan de beurt. Kun je in plaats van dezelfde fietsen op je 50ste nu alvast dezelfde parfum gebruiken! (Hoe klef..)

Guess Dare for him komt in een doosje wat eruit ziet als spijkerstof met metaal. Guess noemt deze geur avontuurlijk, sexy en zelfverzekerd, dé geur voor de ‘Millenium man’.
De flacon van de parfum is net zoals het doosje ook vrij stoer. Het glas is in de vorm van studs, de vloeistof is grijs-achtig van kleur, bovenop zit een stoere robuuste dop en het geheel wordt compleet gemaakt met een metalen plaatje met de naam aan de voorkant.
Tot zover de verpakking die je al een hele verwachting geeft van de geur.

Guess Dare him xSunkissed

En de geur past ook perfect bij zijn verpakking. De geur is inderdaad sexy en ik zie daar ook zeker een zelfverzekerde (knappe!) man bij.

Topnoot: Bergamot, witte peperkorrels en jeneverbes
Hartnoot: Geranium, jasmijn en kasjmierhout
Basisnoot: Muskus, patchoeli en cederhout
Guess Dare for him xSunkissed
Ik hou zelf van muskus, patchoeli en verschillende houtsoorten, en dat zijn de ingrediënten van veel mannengeuren. Daarom hou ik altijd zo van mannenparfum. Deze valt ook erg in de smaak.

Prijzen:
Guess Dare 30 ml – € 33,-
Guess Dare 50 ml –  € 43,-
Guess Dare 100 ml –  € 53,-

Benieuwd naar Guess Dare for Her?

Reacties (1)

  1. Manon

    Ik vind de flacon er stoer uitzien
    Manon recently posted…De Blux Box van Juli

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge