xSunkissed Guess Dare review

Guess Dare parfum

Het is alweer een tijdje terug dat ik over een Guess geur heb geschreven, maar vandaag staat er weer review op xSunkissed. Lees snel verder wat ik van de nieuwste Guess geur, Dare, vind!
Guess Dare komt in een doosje wat eruit ziet als destroyed denim met gouden studs. Een stuk stoerder dan de Guess Girl voorganger. De flacon ziet er dan weer minder stoer uit, die is van mat glas en de parfum is licht gekleurd in een soort perzik/roze. In het glas zie je de studs terugkomen van het doosje, er hangt een rosé gouden kettinkje aan waar Guess opstaat en de dop is ook rosé goud.

Guess Dare review xSunkissed

Tot zover de buitenkant, nu naar de binnenkant; de geur!

Topnoten
:  Heldere kumquat, perenbloesem, limoenbloem
Hartnoten: Verse cactusbloem uit Palm Springs, jasmijn, wilde roos
Basisnoten: Blonde houtsoorten, muskus, verse kokospalm uit Key West

Ik vind de geur echt een parfum voor jongere meiden, zelf zou ik hem niet meer dragen. Toen ik de geurnoten van dit parfum bekeek verwachte ik een iets frissere parfum in handen te hebben. De perenbloesem, limoen en de cactus gaven mij dat idee. Toch is de geur niet heel fris, maar vind ik hem juist iets sterker. Misschien is ‘stoer en sensueel’ wel een goede benaming voor deze geur.

Guess Dare review xSunkissed

Paul Marciano, CEO en Creative Director van GUESS, over GUESS Dare: “De GUESS Girl is sexy en avontuurlijk en dat is precies de essentie van het merk en de inspiratie achter onze nieuwste geur, GUESS Dare. Wij geloven dat deze geur vrouwen over de hele wereld zal inspireren om risico’s te durven nemen, in vrijheid te leven en grenzen te verleggen.”

Guess Dare review xSunkissed

GUESS Dare collectie Consumentenadviesprijs

Eau de Toilette       30ml      € 33,00
Eau de Toilette       50ml      €43,00
Eau de Toilette       100ml    €53,00
Body Lotion             200ml    €17,50

En wat denk je, is GUESS Dare een geur voor jou?

 

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (2)

  1. Kelly

    Ik word niet heel erg warm van deze geurnoten. Meer iets voor jonge meiden zoals jezelf al beschrijft. De flacon vind ik erg mooi!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge