Guhl haarmasker xSunkissed

GUHL Rijke Voeding Deep Butter Haarmasker

Als beautyblogger heb ik meestal genoeg producten en nog een reserve voorraad voor als het op is, behalve haarmaskers, die zijn altijd op voordat ik een nieuwe binnen heb. Ik gebruik namelijk heel graag haarmaskers omdat ik vaak echt verschil merk. Dat mijn haar weer even een boost krijgt en er weer helemaal tegenaan kan. Vandaag laat ik jullie een haarmasker zien van GUHL.

Dit haarmasker hoort bij de ‘Rijke Voeding’ lijn en is speciaal ontworpen voor breekbaar en beschadigd haar. Nu denk ik niet dat mijn haar echt breekbaar en beschadigd is, maar aangezien ik mijn haar erg vaak stijl of krul heeft het wel aardig wat te verduren. Om te voorkomen dat het een droog bos stro wordt verwen ik het regelmatig met een voedend masker.
Guhl rijke voeding haarmasker xSunkissed

De GUHL Rijke Voeding lijn met waardevolle monoi-olie herstelt het haar van binnen en van buiten. Voor direct voelbaar gezonder en soepeler haar, tot in de punten en tot 94% minder haarbreuk.*

*GUHL shampoo, crème-conditioner en haarpunten elixer t.o.v een normale shampoo.

Het masker zou het haar diepgaand en gericht herstellen en bevorderd soepel en gezond haar. Ook vormt het masker een soort laagje om je haren om ze te beschermen en te voorkomen dat haarpunten splijten.
Guhl deep butter mask xSunkissed

Je wast je haar eerst zoals je normaal doet, en maakt je haar dan handdoekdroog. Vervolgens verdeel je dit masker in je haren en masseer je het goed in. Het masker voelt vrij stevig aan en blijft daarom goed in je haar zitten. Ik heb ook wel eens gehad dat een masker gewoon naar mijn punten gleed.. Na 5 tot 10 minuten spoel je het masker weer uit en je voelt meteen verschil. Mijn haar voelde gewoon weer fijn aan.

Toen mijn haar was opgedroogd voelde ik ook het verschil, ik denk dat je het laagje om je haar voelt? Het verzwaard mijn haar trouwens totaal niet en je kunt je haar na gebruik van dit masker gewoon behandelen zoals je altijd doet.
Deep butter mask Guhl

De geur van dit masker is wel lekker, maar ik kan het niet goed thuisbrengen. Een beetje fruitig. Ik vind dit product een aanrader en ik weet zeker dat deze pot snel weer op is!

De prijs van dit haarmasker is € 7,35 en dan heb je een pot van 150ml.
De totale Rijke Voeding lijn bestaat uit shampoo, crème-conditioner, daily repair & protect crème, deep butter masker, 1-minuut geconcentreerd masker en een haarpunten elixer en alles is al verkrijgbaar.

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (5)

 1. Saskia

  Lijkt me erg fijn, het merk vind ik ook altijd erg goed!

 2. Manon

  Klinkt goed!
  Manon recently posted…Wishlist 2014 #2 – Beauty & Non-Beauty

  1. Nadiaa

   Je zou hem eens moeten proberen als je haarmaskers gebruikt.
   Nadiaa recently posted…Inspiratie – Flowercrown

 3. Dionne

  Deze lijkt mij erg fijn!
  Dionne recently posted…New in | Kleding van Promiss

  1. Nadiaa

   Dat is hij zeker!
   Nadiaa recently posted…Inspiratie – Flowercrown

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge