GUHL Lang & soepel xSunkissed

GUHL Lang & Soepel

Eventjes terug ontving ik een doosje met daarin twee roze flacons van GUHL. Heerlijk ruikende producten, speciaal voor lang haar. Die moest ik natuurlijk meteen proberen, want 1) ik heb lang haar 2) Heerlijke geur! 3) ROZE.

Op Instagram hebben jullie al een fotootje voorbij zien komen van deze girly flacons, maar vandaag vertel ik wat meer over het product. De producten die ik heb zijn de shampoo en de conditioner. De heerlijke geur van deze lijn komt door de combinatie van exotische fruitsoorten (o.a. mango, ananas, perzik) vrouwelijke bloemengeuren (o.a. roos, jasmijn) en geuren zoals sandelhout en vanille. Je blijft er bijna extra lang je haar mee inzepen!

Guhl review xSunkissed

De Lang&Soepel lijn was er al eerder, alleen deze keer is de formule vernieuwd. Guhl kwam erachter dat veel vrouwen met lang haar toch last hebben van beschadigde en droge lokken. Precies wat je niet wilt, dus zorgt Guhl met deze lijn ervoor dat je lokken weer levendig en bouncy worden.  Proteïne-Lipide + Complex herstelt het haar van binnenuit en versterkt lang haar, vanaf de aanzet tot de punten. Een ander ingrediënt, de Sakura Kersenbloesem uit Japan, staat bekend om haar herstellende en verzorgende eigenschappen. De olie is rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten die je haar voorzien van een prachtige glans en zijdezacht maken.

Ik vind beide producten heerlijk om te gebruiken en mijn haar voelt na gebruik ook fijn aan.

De flacons kosten 6,99 per stuk.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge