Guhl pluiscontrole & veerkracht review xSunkissed

GUHL Pluiscontrole & Veerkracht

Ik gebruik graag de producten van Guhl, naast dat ze lekker ruiken heb ik ook echt het idee dat ze een voedend effect hebben. Nu ontving ik vier producten uit de Pluiscontrole & Veerkracht lijn voor rebels haar. Ik sprong ermee onder de douche en nu deel ik mijn ervaring met jullie.

Deze compleet nieuwe lijn bestaat uit een shampoo, crème-conditioner, intensive repair masker en een daily intensive treatment. En zoals gebruikelijk is bij Guhl heeft deze lijn een eigen kleur, de kleur van deze lijn is donker roze. Guhl zegt zelf dat dit dé lijn is voor ‘rebels haar’, deze producten zijn speciaal gemaakt om je pluizige en onhandelbare haar te temmen. Mijn haar is niet ontzettend rebels, pluizig of onhandelbaar, maar het doet ook niet echt wat ik wil als ik er niets aan doe. Maar met de winter op komst moet ik wel rekening gaan houden met pluizig haar, dat is helaas het effect van de combinatie van flink verwarmde huizen en de vrieskou buiten. Poof, ploosy hair is there..
Guhl pluiscontole & veerkracht review xSunkissed

Vaak heeft het ermee te maken dat je haar beschadigd is als het gaat pluizen. Het wonder ingrediënt in deze lijn is awapuhi in combinatie met olie en keratine. Het maakt het haar zacht, glad en behoud natuurlijke levendige veerkracht. En met als resultaat glans en soepelheid. Keratine staat erom bekend het haar te versterken en elasticiteit en veerkracht te geven. Het haar wordt van binnenuit versterkt en de haarvezel wordt opgevuld. Daardoor blijft je haar veerkrachtig.

Guhl pluiscontrole & veerkracht review xSunkissed

Ook deze producten ruiken weer lekker. Deze lijn ruikt zoet, een beetje fruitig. Ik gebruikte de shampoo en de crème-conditioner eerst. De shampoo schuimt goed, ik weet dat schuimen eigenlijk niet perse nodig is, maar ik vind een schuimende shampoo gewoon veel fijner. De shampoo is vrij geconcentreerd dus je hebt maar weinig product nodig. Pluspunt, want zo doe je langer met een flacon!
Guhl pluiscontrole & veerkracht review xSunkissed
De crème-conditioner voelt soft aan, je haren voelen er meteen heerlijk zacht door. Deze schuimt niet, maar is als een crème in je haar. Nadat je hem hebt ingemasseerd moet je hem even laten intrekken. In de intrek tijd was ik mijn lichaam gewoon, als ik dan klaar ben kan ik alles uitspoelen. Je haar voelt ook gevoed aan na het gebruik van deze twee producten. Mijn haar zat toen het droog was ook helemaal niet in de knoop en was makkelijk doorkambaar. Wat mij wel opviel was dat mijn haar al sneller een beetje vettig voelde in vergelijking met de shampoo en conditioner die ik normaal gebruik.
Note voor de mensen die geen producten met SLS gebruiken, bij de shampoo staat het als tweede ingrediënt op de lijst, na water.
Guhl pluiscontrole & veerkracht review xSunkissed
Als derde wil ik het haarmasker behandelen. Hij is erg makkelijk te verdelen door je haar en blijft goed zitten. Je hoeft dit masker maar een minuut in te laten trekken, in plaats van 20 minuten wat andere maskers soms hebben. Dit masker kun je dus prima elke dag gebruiken als je dat zou willen. Ik gebruik een masker 1x per week en als ik denk dat het nog een boost nodig heeft 2x per week. Meer vind ik eigenlijk niet nodig. Het masker kun je ook goed uitspoelen en je haar voelt meteen gevoed en voller aan. Ook dit masker ruikt weer heel lekker. Aanradertje!

Guhl pluiscontrole & veerkracht review xSunkissed
En als laatste een product waar ik gek op ben qua haarverzorging; sprays die je haar verzorgen. Ook in deze lijn zit zo een product, de Daily Intensive Treatment. Deze spray kun je op handdoekdroog- en droog haar sprayen. Je hoeft dit product niet uit te spoelen en dat is het fijne ervan. Je geeft je haar gewoon net een beetje een verzorgingsboost. Je moet het product van te voren goed schudden om de ingredienten met elkaar te mengen, dan wordt de spray licht roze en kun je hem gebruiken. Extra bijkomstigheid, je haar gaat er heerlijk van ruiken!

Overall vind ik het heel fijn dat ze producten, behalve de spray, een klik-dop hebben. Geen gedoe met dopjes in de douche. Ik vind het weer een hele fijne lijn om te gebruiken, maar ik ben nog nooit teleurgesteld door Guhl dus stiekem had ik niet anders verwacht!

Prijzen & Assortiment
GUHL Pluiscontrole & Veerkracht shampoo 200 ml voor € 6,40
GUHL Pluiscontrole & Veerkracht crème-conditioner 200 ml voor € 6,40
GUHL Pluiscontrole & Veerkracht intensive repair masker 180 ml voor € 7,99
GUHL Pluiscontrole & Veerkracht daily intensive treatment 180 ml voor € 7,99

De producten uit de Guhl Pluiscontrole & Veerkracht lijn zijn al verkrijgbaar.
Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (1)

  1. Kelly

    Ik ben dol op deze lijn!
    Kelly recently posted…MAC Mineralize Blush – Dainty.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge