Haarborstels van Zenner

Het verschilt nogal wat voor borstel je gebruikt, ik gebruikte altijd gewoon een simpele borstel met ‘pennen’. Nu heb een stel borstels van Zenner en daar merk ik echt verschil mee. Graag deel ik ze met jullie!


Mooi haar heeft een goede verzorging nodig en dat begint met de juiste borstel! Daarom heeft Tom Sebastian deze professionele lijn ontwikkeld volgens de laatste innovaties op haarverzorgingsgebied. Zelf is hij erg trots op het resultaat; een lijn met geweldige borstels voor gezond en glanzend haar. Ze hebben een goede grip, zijn licht hanteerbaar en gemaakt van hoogwaardige materialen. De totale collectie bestaat uit vier borstels voor verschillende haartypen en -stijlen. Bij iedere borstel wordt een ‘cleaning brush’ geleverd waarmee je gemakkelijk de haren uit de borstel kunt halen. Zo blijft je borstel lekker schoon!

De Lushious Sensitive Brush heeft kleine lussen waardoor deze borstel erg geschikt is voor fijn en pluizig haar, voor een gevoelige hoofdhuid of voor vrouwen die extensions hebben. De lussen ontklitten het haar uiterst zacht waardoor het onbeschadigd blijft en gaat glanzen.
De Lushious Sensitive Brush kost € 6,99.

De Polish Brush is een klassieke borstel gemaakt met echt haar en duurzaam synthetische materialen die het haar niet beschadigen en een gepolijst effect geven. Door de balans tussen deze materialen worden de haarschubben gesloten en krijgt het haar een schitterende natuurlijke glans.
De Polish Brush kost € 7,99.

De Toupeer Brush is de ideale toupeer-borstel. Met het smalle gedeelte verdeel je je haar makkelijk in scheidingen en kun je al vanaf de kruin direct volume creëren. De borstel is samengesteld uit de beste kwaliteit écht haar en duurzaam synthetisch materiaal. Bovendien geeft de brush extra glans aan het haar en is de toupage daarna weer makkelijk uit te borstelen.
De Toupeer Brush kost € 3,49.

De volgende 2 zijn niet van Zenner by Tom, maar wel van Zenner dus ik laat ze gewoon zien.

Dit is de Antiklit Borstel / Detangle Brush. Deze borstel heeft hele zachte pinnetjes, ze zijn heel flexibel. Op deze manier beschadigen ze het haar niet. Geschikt voor nat en droog haar, stijl en krullend, echt of extensions.
De Detangle Brush kost € 5,99.

En dan als laatste nog een puntkammetje, altijd handig om perfecte scheidingen mee te maken. Deze variant is ‘onbreekbaar’, ik heb het niet getest, maar ga er maar vanuit voor het gemak! Deze puntkam is € 1,49.

Zijn jullie al bekend met deze lijn?

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (5)

 1. Anneloes

  Die houten Zenner borstel ziet er echt heel mooi uit <3. En hij klinkt ook heel fijn!

 2. Wendy

  Ik heb ook een Zenner haarborstel! leuk artikel

 3. Rachel Kromdijk

  Lijkt mij fijn om zo’n borstel te hebben waar je haar van gaat glanzen!

  super
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge