Hannah Vitamin Complex

Alleen met de naam zal je misschien niet meteen weten wat het is, Hannah Vitamin Complex is namelijk een gezichtsspray die je huid een boost geeft. Klinkt fijn toch?

Je huid is 1 van de belangrijkste delen van je lichaam. De hele buitenkant van je lichaam is nou eenmaal huid, dus het is belangrijk die goed te verzorgen. Bodylotions en dergelijke voor het lichaam en nu een spray voor het gezicht.
De huid beschermt zichzelf goed tegen invloeden van buitenaf en dus ook tegen werkstoffen, alleen voedingsstoffen die hoog gedoseerd zijn kunnen door de huid heen komen.
In de spray zitten natuurlijke vitaminen, zoals A, E, en F.

Ik heb de spray zelf ook en natuurlijk heb ik die meteen uitgeprobeerd! Eigenlijk verwachte ik een spray van ‘splash, in yo faceee’ maar dit was gewoon een fijne nevel, dus geen druppels die van je gezicht af rollen. Ik vind de spray echt heel lekker voelen, het voelt meteen gezond. Dat klinkt natuurlijk wat vreemd, maar believe me, na een spray’tje weet je wat ik bedoel.

Deze spray kun je gewoon los gebruiken, maar je kunt hem ook als fixatie voor je make-up gebruiken. Ik gebruik hem zelf als ik ‘s ochtends wakker word, dan spray ik een keertje over mijn gezicht. Gewoon voor mijn make-up. Ihttp://www.blogger.com/img/blank.gifk gebruik hem soms ook ‘s avonds als ik voel dat mijn huid niet zo lekker is, bijv. na een dag met veel make-up of vieze lucht. Dit is 1 van die producten die je nooit gebruikte, niet van het bestaan wist, maar nu al niet meer zonder kan!

De verpakking is een stevige fles, dus die kun je gewoon in je tas gooien zonder dat hij stuk zal gaan.

Hannah Vitamin Complex kost €33,00 voor 50ml en €49,00 voor 125ml. Voor meer informatie kijk op huidcoach.nl

Reacties (3)

 1. BeautyCrumble

  Dat ziet er echt een leuk product uit; wist ook niet dat het bestond (:

 2. Venanda

  Oh wat fijn, ik zoek nog een make-up fixatie, dankje voor de tip!

 3. beautyforgirls

  Deze lijkt mij echt heel fijn.
  Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge