Happy Birthday Filippa K!

Vorige week vierde het kledingmerk Filippa K zijn 10de verjaardag.
Om dat te vieren was menig modeliefhebber uitgenodigd in de PC Hoofdstraat voor een hapje, een drankje en de muziek van een leuke DJ.

Ook ik was van de partij, of euhhh van de party haha.

Bij ontvangst kregen we een goodiebag van flink gewicht, maar eerst eens onder het genot van een wijntje de collectie bekijken.
De kleding waren simpele, rustige kleding in naturelle kleuren zoals creme, khaki en grijs gemixt met wat kleuren groen en geel en donker blauw.

Ik vond de kleding wel mooi, maar ik vond het voor mij wat prijzig.
Een paspop had een mooie broek aan, die wilde ik ook graag passen! Dus ik het pashokje in gedoken, broek aan, hmm hmm ja njaa, nee toch niet. Voordat ik het pashokje verliet checkte ik even het prijskaartje, €260,-! Dat maakte het toch een stuk makkelijker om de broek terug te hangen.

Het was allemaal goed georganiseerd en ik heb nog leuk gekletst met andere mensen.
In de goodiebag zat trouwens een geweldig lekkere geurkaars van Rituals, die reinigend werkt, een canvastas met gele ‘geverfde’ opdruk en een cd over Basics in je kledingkast. Er zaten ook 2 boekjesin, van de mannencollectie en de vrouwencollectie, ik heb van beide 4 outfits op de foto gezet om te laten zien welke leuke kleding ze nu in de collectie hebben.

VrouwenMannen
Gefeliciteerd Filippa K en bedankt voor de mooie goodiebag!

Reacties (1)

  1. Lisa

    Gefeliciteerd Felippaa K haha beetje laat

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge