Hardloop kleding

Zoals beloofd zou ik meer sport artikelen schrijven. Ik begin bij het begin. De kans is erg klein dat je naakt een rondje gaat lopen, of in je normale outfit. Dus ik laat jullie kleding zien die geschikt is om buiten te gaan hardlopen in dit weer.Nu loop ik zelf nog in een lange broek, soms doe ik daar zelfs nog een hardloopbroek nog onder. Die helemaal om je benen sluit, soort dunne legging. Daarover dan mijn trainingsbroek. Volg je het nog? Dan heb ik, afhankelijk van de temperatuur, een t-shirt of een trui aan en daaroverheen een trainingsjasje. Als ik het te koud vind draag ik ook een muts, omdat je via je hoofd het meeste warmte verliest.


Deze vind ik vooral mooi, wit met groen is een lekker frisse combi. Zeker met de lente en de zomer die er aan zitten te komen. Dit jasje kost €60,-

BAM, felblauw. Lekker shirt voor als het te koud is voor alleen een tshirt, maar te warm voor een jasje. €50,-

€70,-
Ik vind deze bovenstukken van Saucony leuk, ik houd wel van een fel kleurtje. Het is toch slim om gezien te worden als je een rondje loopt.
Bij het 2e jasje is er ook een bijpassende broek voor €55,-

Ook de H&M heeft een ruim assortiment sportkleding. Is ook wat goedkoper, daar kies je misschien eerder voor als je net begint met hardlopen.

De linkse outfit bestaat uit een sportjack €29,95, een singlet €9,95 en een hardlooplegging van €29,95.
De rechtse outfit bestaat uit een top met capuchon van €19,95 en een hardlooplegging van €29,95.

Enn..? Zijn jullie al begonnen met hardlopen?
Keep Going!

Reacties (1)

  1. beautyforgirls

    Dat fel blauwe shirtje is leuk.
    Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge