Citroen munt xSunkissed

Healthy summer drink!

Met het warme weer is het belangrijk dat we veel drinken, het beste is om gewoon zo veel mogelijk water te drinken. Maar na 3 glazen water heb je dat meestal ook wel gehad, je kunt kiezen voor een scheutje limonade maar ook voor wat anders!

Ik vind het lekker en het is ook nog een super simpel. In de zomer is dit iets wat ik veel drink, thuis in een mason jar en onderweg doe ik het gewoon in een plastic flesje. Nadat ik een foto op mijn Instagram plaatste en daar een uitleg werd gevraagd dacht ik ‘Ik deel dit gewoon op mijn blog!’ Dus bij dezen.

Ik heb het over munt en citroen water. Citroenen kun je in iedere supermarkt kopen en munt koop ik altijd in een Turkse supermarkt voor 40 cent per bosje. Kost dus niks.
Mason jar healthy xSunkissed
Voor een mason jar snijd ik een halve citroen in schijfjes en 2 of 3 takjes waar mooie bladeren aan zitten. Onderin de jar doe ik wat ijsklontjes, de schijfjes citroen erin, de munt en bijvullen met water. Het is het lekkerste als je het nog even laat trekken, met warm weer kun je hem dus nog een paar minuutjes in de koelkast zetten.

Oja, was de schil van de citroen wel even, dit in verband met pesticiden.
Healthy drink xSunkissed

Buiten dat dit water lekker smaakt en verfrissend is heeft het ook nog eens een goede invloed op je gezondheid;
♥ Boost voor je immuun systeem door de vitamine C
♥  Verjongt de huid
♥ Helpt bij afvallen, citroen zorgt voor een verzadigd gevoel en door de zuurte heb je minder trek
♥ Geeft je een frissere adem
♥ Balanceert je PH balans
Nadia xSunkissed
Dus skip de energiedrankjes en cola, hop aan het citroen-munt-water!

Reacties (7)

 1. Kim

  Het ziet er heerlijk uit, doe mij er maar eentje!
  Kim recently posted…New in: New Yorker bikini’s en slippers

 2. Evelien

  Ohh lekker, en zeker heel gezond! Ik doe het dan wel gewoon in een glas hoor, als je het niet erg vindt 😛

 3. Jessie

  Hele leuke blog heb je zeg! Lijkt me echt heeeel lekker verkoelend voor op warme dagen, echt leuk gedaan!
  Jessie recently posted…OOTD: Striped Maxi Skirt

  1. Nadiaa

   Dankjewel! En ja het is zeker verkoelend, lekker fris!
   Nadiaa recently posted…Healthy summer drink!

 4. beautyforgirls

  Ziet er lekker uit.
  Liefs, xxx

  1. Nadiaa

   Zeker! Je zou het eens moeten proberen, beter dan gewoon water.
   Nadiaa recently posted…Healthy summer drink!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge