Ibiza header xSunkissed

Heee, we’re going to Ibiza!

Jajaaaa, ik ga naar Ibiza. Eerst zou ik in mei een weekendje naar Londen gaan met mijn beste vriendinnetje. Alleen toen wij de prijzen zagen bedachten we ‘Voor dat geld kunnen we een week in de zon zitten..’ Dus na een avondje internetten kwamen wij tot het besluit, we gaan niet naar Londen maar naar Ibiza!

Allebei zijn wij nog nooit in Ibiza geweest, maar lijkt het ons super leuk. Londen leek ons natuurlijk ook super leuk, maar nu hadden we liever de zon voor dit geld.
Na twee avondjes verschillende sites, hotels en prijsvergelijkingen waren we eruit en hebben we geboekt. En ik kan niet wachten! We hebben alles perfect geregeld, we hebben de vlucht inclusief transfer van en naar het hotel én we zitten all inclusive. Genieten dus!
Ibiza xSunkissed
Nu zit ik al te bedenken welke kleding en andere spullen ik mee moet nemen. En ik zit al  druk te Googlen wat wij daar allemaal kunnen doen. En ik kwam achter iets heel leuks, buiten het hoogseizoen zijn daar dolfijnen langs de kust! Iets wat al jaren op mijn bucketlist staat is met dolfijnen zwemmen dus ik hoop ontzettend dat dit dan mogelijk is! Duimen jullie voor mij? hihi
ibiza xSunkissed

Omdat ik nog nooit in Ibiza ben geweest vroeg ik mij af of jullie nog leuke plaatsjes of dingetjes weten die ik echt moet zien of doen op Ibiza. Wij zitten in het deel San Antonio en zijn er half mei.  Echt restaurantjes hoeven niet aangezien wij All Inclusive hebben geboekt, maar andere leuke dingen willen wij graag weten. Dus brand los!

Note for criminals: Mijn super waakhond en mijn ouders zijn gewoon thuis. Geen make-up en parfum diefstal uit mijn huis dus.
Bron afbeeldingen: vacationadvice101 & ibizavakantie & campingtrend

Reacties (14)

 1. An

  Gaaf! Ik wil er deze zomer ook heen. Ik welk hotel verblijf je?

  1. Nadiaa

   Ik verbleef in Mar Amantis, dat staat ook in de tekst.

 2. Linda

  Ibiza is LEUK! Ik ben ook in het voor seizoen geweest, alweer twee jaar geleden, waar blijft de tijd?
  Ik sliep zelf vlakbij de luchthaven en wij hebben San Antonio wel bezocht, we hadden namelijk een auto gehuurd. Leuk idee trouwens om het eiland te verkennen 😉
  Las Dalias, de hippymarkt is leuk, de tickets voor de Pacha zijn dan nog enigzins betaalbaar en wat je echt niet moet vergeten (lol, moet) is Formentera, een eilandje naast Ibiza, en een waar paradijs op aarde, lange stranden, ondiep en daardoor helderblauw water :)
  In ieder geval heel véél plezier daar, je zal je sowieso niet vervelen!
  Linda recently posted…Travel Wishlist | Waar ben ik over 10 jaar geweest?

  1. Nadiaa

   Dankjewel voor je uitgebreide antwoord. Formentera staat op onze lijst! En de hippiemarkt heb ik net even naar gekeken en die is vanaf mei dus die is er ook. Zeker een keer daarheen!

 3. Roos

  Wat lekker, ik ben jaloers haha!!
  Roos recently posted…Bloggen als een pro

  1. Nadiaa

   Jaa, heerlijk! Echt aftellen

 4. Iris - TBM

  Super leuk dat je daar heen gaat! Jaloers!!
  Iris – TBM recently posted…Shoplog: Bershka

 5. Felicia Rodrigues dos Santos

  Dit ziet er echt prachtig uit! Ik snap dat je nu helemaal gelukkig bent van de voorpret die je hebt :) Ik ga over een tijdje naar Maleisie en ik zit iedere dag te glunderen bij de gedachte!
  Felicia Rodrigues dos Santos recently posted…Pretty pictures Sunday #11

  1. Nadia

   Ja ik heb er zoveel zin in!
   Nadia recently posted…Heee, we’re going to Ibiza!

 6. Marloes

  Wat leuk! Ik ga eind mei en heb toevallig gisteren geboekt. Ik ben ook erg benieuwd!
  Marloes recently posted…Look Inspired By Cara Delevigne

  1. Nadiaa

   Leuk! Jij ook veel plezier
   Nadiaa recently posted…Heee, we’re going to Ibiza!

 7. Manon

  Dat ziet er prachtig uit!
  Manon recently posted…FOTD – Kingsday!

 8. Amy

  Veel plezier! Ik wil ook al jaren naar Ibiza maar vind helaas niemand om mee te gaan, al m’n vrienden zijn meer into cultuur vakanties dan zonvakanties, helaas :(
  Amy recently posted…Deautybox april 2014

  1. Nadiaa

   Ah dat is jammer zeg, ik ben ook niet echt van cultuur vakanties haha.
   Nadiaa recently posted…Heee, we’re going to Ibiza!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge