Hema bluetooth koptelefoon

Koptelefoons mogen weer, ze zijn gewoon hip en je ziet ze veel in het straatbeeld. Je hebt ze in allerlei kleuren, soorten en maten. Hema heeft er nu ook 1 in hun assortiment en ik heb hem voor jullie uitgeprobeerd!

De koptelefoon is mooi, simpel, strak en mat zwart. Ook ziet hij er niet zo lomp uit, doordat hij vrij compact is. Een bijzonder pluspunt aan deze koptelefoon is dat je draadloos muziek kunt luisteren. Geen gedoe meer met snoertjes die in de knoop zitten! Of je muziek lekker hard aan en dansend door de kamer zonder boze huisgenoten, dat kan ook. Er zit zelfs een telefoonfunctie op deze koptelefoon!

Je kunt de koptelefoon gebruiken op alles wat bluetooth óf een snoer- of usb ingang heeft, genoeg keuze dus.

Ontvangstbereik: tot 10 meter
Stand-by tijd: tot 185 uur (volledig opgeladen)
Gebruiksduur: 6 uur (volledig opgeladen)

Op de speakers zitten de knoppen en een tweekleurig led-lichtje, ook vind je hier de diverse ingangen voor de snoertjes. Bij de koptelefoon komen ook 2 snoertjes; 1 voor een usb ingang en de andere voor een telefoon of tablet. Ook zit er een gebruiksaanwijzing bij waarin alles staat uitgelegd.

De eerste keer opladen duurt maar liefst 4 uur en daarna 2 tot 3 uur, dat vind ik wel erg lang!

De eerste keer had ik wat troubles met het verbinden van mijn telefoon met de koptelefoon, maar toen hij het eenmaal deed was het goed. Hij sluit best goed af tegen geluiden van buitenaf en de muziek klinkt echt goed! De speakers hadden voor mij wel iets groter gemogen, hij zit nu namelijk precies op mijn oorbellen en dat vind ik niet zo chill zitten. Maar dat is personal. Ik ben erg tevreden over de koptelefoon.

De koptelefoon is verkrijgbaar voor €25,- en natuurlijk bij de Hema.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (7)

 1. Mara

  Ik heb hem ook, maar mijn telefoon kan de headset niet vinden. Ik volg de gebruiksaanwijzing gewoon. Hoe heb jij die troubles in het begin opgelost? Ik ben hem nu nog langer aan het opladen. (Het ligt trouwens niet aan mijn telefoon omdat mijn laptop de koptelefoon ook niet kan vinden.)

  1. Nadia

   Ik heb het iedere keer achter elkaar geprobeerd, steeds met dat knopje lopen drukken voor verbinding. Als hij eenmaal 1x verbinding heeft gehad is het probleem opgelost. Wel had ik mijn telefoon bluetooth met optie ‘Zichtbaar voor andere apparaten’ gedaan.
   Nadia recently posted…ZOOFF laars-sokken

 2. Nadiaa

  @anoniem ; Ik moest ook even de goede timing vinden met de knop. Je moet in het boekje even lezen hoelang je het knopje ingedrukt moet houden voor het verbinden.

 3. Anonymous

  het lukt mij niet om hem met mijn telefoon te verbinden hoe heb jij dat opgelost?

 4. True

  Ohhh dit klinkt als een leuk product! Had zowiezo al eentje nodig voor bij het joggen! dopjes werken niet bij me :p

 5. Chantal

  Ik heb er 1 van Beatas by Dré. Sinds dien ben ik echt van de koptelefoons

 6. Anonymous

  leuk.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge