Hema Chalky Eyeshaders

In de Hema Goodiebag Unboxing had ik ze al even kort laten zien; de Chalky Eyeshaders. Nu wil ik er graag wat uitgebreider op in gaan.


In de zomer heb je misschien meer zin in kleurtjes, maar ben je nog niet zo handig met gekleurde oogschaduw? Dan zijn deze Chalky Eyeshaders echt een perfect hulpmiddel. De potloodjes zijn echt heel zacht, dus een simpele veeg en er zit meteen kleur op je ooglid. Ze geven ook ontzettend mooi kleur af, goede pigmentatie zijn we allemaal blij mee toch?! Ze zijn trouwens mat en er zit niks van glitter of shiny in.

Je kunt de potloodjes gebruiken als eyeliner op je bovenste ooglid, je kunt hem ook makkelijk over je hele ooglid blenden. Hij is ook mooi, en versterkt de kleur, als je hem als basis onder je oogschaduw gebruikt en tot slot kun je hem op je waterlijn of onder je oog gebruiken voor een kleurrijke touch aan je ooglook!

Er zijn 5 vrolijke kleurtjes en ik heb ze allemaal ontvangen. Echt alle kleurtjes hebben dezelfde pigmentatie en structuur, het maakt dus niet uit welk kleurtje je gebruikt. Oja, ze matchen perfect bij de oogschaduw en nagellakjes van Hema, die komen nog online.

Ze zijn al verkrijgbaar in de Hema en Hema Beauty filialen voor €3,-

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (3)

  1. Ginette

    Toch heb ik nooit zo vertrouwen in goedkope make-up. Alleen de macara van catrice vind ik echt heel goed. Verder heb ik liever Loreal en MF enzo. Of MAC, maar daar moet ik altijd even voor sparen. Wist je al dat Inglot weggaat?

  2. Anonymous

    wat een heerlijke kleurtjes!

  3. Ilona

    Ik lees jouw blog eigenlijk altijd die bus naar school, maar laat nooit een reactie achter. Maar ik was al tijdjeopzoek naar dit soort potloodjes dus dankjewel!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge