Hema Longlasting Nailpolish

Zoals je misschien al in het Unboxing filmpje had gezien, zat er veel nagellak in de goodiebag van het Hema event. Vandaag laat ik er 2 aan jullie zien van de Long Lasting lijn.Dit voorjaar is het nog niet erg lekker weer geweest, maar zodra er weer een beetje zon te zien is hebben we allemaal zin in kleurtjes toch? Hema heeft voor dit voorjaar 6 mooie pastel kleurtjes in de Long Lasting lijn toegevoegd. Ik heb een paars en blauw achtige, maar er is ook een roze, groene, gele en een oranje.

Eerlijk gezegd weet ik niet echt of het paars en blauw zijn, de kleuren zitten namelijk tussen wit/grijs/blauw en paars in. Klinkt beetje ingewikkeld he, haha.
Kijk naar de swatches, misschien zie je wat ik bedoel!

Beetje blauw/wit/grijs mengel kleurtje. Dit is #442. Dit vind ik echt een leuk kleurtje, lekker fris!


Dit is een paars/grijs kleurtje met een fijne shimmer. Het lijkt een grijs lakje met een paarse shimmer. Dit is #444. Persoonlijk vind ik deze kleur niet zo mooi.

Helaas waren ze beide niet zo long lasting, 2 laagjes en een topcoat hield ze toch niet langer dan 2 dagen chiploos. Voor mij maakt dat niet zo uit, ik wissel graag van kleurtjes op mijn nagels!

Er zit 11ml in de flesjes en ze kosten maar €2,50. Ze zijn verkrijgbaar in alle Hema en Hema Beauty filialen.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (4)

 1. Jenna

  De eeerste vind ik echt heel mooi!

 2. Noa en Nienke.

  Wauw, het blauwe lakje is echt mooi! Liefs.

 3. Laura

  Die eerste kleur is heel erg leuk! Ik ga ook maar eens kijken bij de Hema, ik vind dat ze steeds leukere beauty producten krijgen de laatste tijd.

 4. Anonymous

  Totaal niet mijn kleuren, veelste saai.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge