Hema nailpolish

De Hema heeft tegenwoordig echt hele goede make-up producten. Vandaag heb ik weer een paar nagellakjes die ik aan jullie wil laten zien. Natuurlijk heb ik ze voor je geswatcht en geef ik je alle informatie die je over een nagellak wilt weten!

#19 Sandy Love. Een lekker gele nagellak, fijn voor de zomer! Deze dekt de eerste 2 laagjes ontzettend streperig, haast tipex achtig. Beetje teleurgesteld begon in aan het 3e laagje en deze maakte het zowaar helemaal egaal. In dit gele lakje zit ook een fijne shimmer. Drie laagjes dus bij deze kleur.

#715 Funky Lime. Groen is toch een kleurtje wat je niet zo vaak op nagels voorbij ziet komen, toch is dit wel een aanrader voor de mooie dagen! Ook deze is op zijn mooist met 3 laagjes.

#709 Lavender Love. Persoonlijk vind ik dit het minste kleurtje, ik heb gewoon totaal niks met paars. Sterker nog, ik heb wat tegen paars haha. In dit kleurtje zit een lichte shimmer en hij dekt in 3 laagjes.

#708 Pink Love. Saved the best for last. Ik vind deze echt heel mooi, maar ik hou dan ook heel erg van roze nagels. Deze zou met 2 laagjes doorkunnen, maar de 3e laag maakt het net wat mooier.

Dit waren kleuren uit de Hema Nailpolish collectie. In deze flesjes zit 7ml, ze hebben wel een klein kwastje, maar dat is niet zo gek in een klein flesje. De droogtijd is gewoon normaal. Ze zijn te koop bij Hema en kosten € 2,25.

Nu laat ik jullie nog twee kleuren zien uit de Quick&Go collectie.

#14, jammer genoeg hebben deze kleuren alleen een nummer. Het is een beetje een zee-groen/blauw kleurtje met een lichte shimmer. In twee laagjes is hij goed.

#08. Een kleurtje die echt tussen rood, koraal en oranje inzit. Ik vind hem erg mooi, zal vast een kleurtje worden die ik veel ga gebruiken. Hij zou bij echte haast in 1 laagje al voldoende zijn, een tweede laagje maakt het net wat mooier. Op de foto 2 laagjes.

In deze potjes zit ook 7ml en een klein kwastje. De lak glimt echt heel erg en hij droogt echt QUICK! Deze kosten € 1,95.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (3)

  1. Eline

    Mooie kleuren! de hema is zich goed aan het verbeteren de laatste tijd :)

  2. Maxime

    Nice! Ik ben dol op de nagellak van Hema

    XO

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge